PcKoPaT
Council
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
1. ben alışveriş yaptığım firmaları listeye koyuyorum veya forum tedarikçilerini çümkü adamlar tokatcı olabilir çok var piyasada tokatcı bu işleri yapanŞimdiye kadar 3 firmadan likit aldım.
1 Miligram
2 Big Boss
3 Vega buhar
3 marka da listede yok, acaba yanlış yerdenmi alıyorum
Hmm ekliyeyim ama listeye elimde bu aralar çok nbase var bunlar bitmeden para yatıracağımı zannetmiyorum
Bu firmayıda inceliyebilirsiniz.
2019 dan beri alışverişim var fiyatlar Uygun.
Keşke nbase boyutları daha küçük olsa ve maalesef tester ürün mevcut değil Firma ile iletişime geçtim, şimdi eş dosttan temin etmeye çalışacağız.Hmm ekliyeyim ama listeye elimde bu aralar çok nbase var bunlar bitmeden para yatıracağımı zannetmiyorum
Miligram hala var mi ya helal olsun 2015 de de vardi. Kotuydu hala kotu mu big bossda oyle vega denemedim.Şimdiye kadar 3 firmadan likit aldım.
1 Miligram
2 Big Boss
3 Vega buhar
3 marka da listede yok, acaba yanlış yerdenmi alıyorum
Malesef miligram halen kalite çok kötü.Miligram hala var mi ya helal olsun 2015 de de vardi. Kotuydu hala kotu mu big bossda oyle vega denemedim.
Ben hiçbirini kullanmıyorum vegabuharda zamanında cok insan üzmüş bende o yuzden gıcık oldum alışverişyapmıyorum bilgimde yokMalesef miligram halen kalite çok kötü.
Yazmış olduğum 3 firmanın içerisinden sadece vegabuhardan artık alış veriş yapıyorum.
Salt likitlerinde 6mg seçeneği var Nikotine boğulmuyorsunuz ve araomayı doya doya alıyorsunuz.
Salt likitlerde şişeler 15ml yapılmış ve fiyat uygun oluyor. Değişik değişik aromalar deneme yapabiliyorsunuz. Puff Bar hissiyatı veriyor.
MTL ve DL cihazlarda da nikotin oranı az olduğu içinde kullanabiliyorsunuz.
Beni kazandılar.
Simdi puff bar hissiyati dedin bi dikkatlari uzerine cektin. Nasil bir hissiyattan bahsediyorsunMalesef miligram halen kalite çok kötü.
Yazmış olduğum 3 firmanın içerisinden sadece vegabuhardan artık alış veriş yapıyorum.
Salt likitlerinde 6mg seçeneği var Nikotine boğulmuyorsunuz ve araomayı doya doya alıyorsunuz.
Salt likitlerde şişeler 15ml yapılmış ve fiyat uygun oluyor. Değişik değişik aromalar deneme yapabiliyorsunuz. Puff Bar hissiyatı veriyor.
MTL ve DL cihazlarda da nikotin oranı az olduğu içinde kullanabiliyorsunuz.
Beni kazandılar.
Miligram varya nasil hala var aklim almadk kncelikle helal olsun istanbul besiktasta tobacco shoptan almistim bir tane zamaninda rezaletti hahahahhahaBen hiçbirini kullanmıyorum vegabuharda zamanında cok insan üzmüş bende o yuzden gıcık oldum alışverişyapmıyorum bilgimde yok