Soho likitin asap grape likitini baya beğenmiştimMerhaba,
Asap grape için en iyi klon deneyiminiz nedir, hangi firmadır?
Piyasada satılan grap'ler orjinal ile alakasız ama folcan'daki grap oda farklı güzel beğendim ara ara demliyorum.
Soho likitin asap grape likitini baya beğenmiştim
ben @AromaBurada arkadaştan aldım
daha demlemedim ama bi demliyim sonuç ne olacak
Orijinalini denemedim ama sohonunki için info vereyimTeşekkür ederim cevabınız için;
Orijinaline yakın ya da benzer bir tat mı hocam yoksa bağımsız mı?
Orijinalini denemedim ama sohonunki için info vereyim
Gerçekten tatlı ama rahatsız edecek miktarda değil çok hafifte bir ekşilik var üzüm tadı da çok baskın değil
Bence memnun kalırsınız
hocam yakında olsanız bi 30ml vereyim ama kargo ile yollasam en az 60tutuyor alıp demlemeniz daha mantıklı olurdu
asap grape değil de ben twisted cryogrape severdim, kalanı boş
belki ona yakındır diye aldım açıkcası, mentol az gelirse ws basar geçerim
Hocam soho likitle ilgili ufak bir sorun var internet sitesini güncelleyemediklerini stok ve fiyat düzenlemesi yapamadıklarını söyledirSanırım üç yıl oldu halâ arıyorum orjinaline en yakın klonu. Denemediğim reçete kalmadı internette Olayın kilit noktası bence doğru üzüm aroması.
İçerikleri konusunda şüpheli olduğum ve içtikten sonra teller üzerinde kalan katman beni rahatsız ettiği için elimden geldiğince premium likitlerden uzak durmaya çalışıyorum. Bir de baktığım yerlerde 12mg'lik sertlikte olanına rastlayamadım.
Orijinalini denemem hediye yoluyla olmuştu. Zamanında çok fazla premium likit tükettim ama bende yer edinenler çok nadir oldu. Asap Grape de bunlardan birisi işte
Deneyeceğim o zaman tavsiyenize uyarak, teşekkür ederim
Hocam soho likitle ilgili ufak bir sorun var internet sitesini güncelleyemediklerini stok ve fiyat düzenlemesi yapamadıklarını söyledir
30 ml şişe internette 105₺ yazıyor ama whatsapp üzerinden sipariş verince durumu düzeltip yardımcı oluyorlar
Dilerseniz bana ö.m atabilirsiniz