• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit N-Base'in Demlenmiş Likitten Ağır Olması?

Burcakteke

Community
Merhaba arkadaşlar. Elimde Brand No35'den aldığım chem3 9mg nbase ve aynı nbase ile demlediğim 1 aylık keyf parlıament blue likiti var. Bütün denemelerimi Spica Pro'da 28ga ka1 2mm 6 tur hafif aralıklı sarım fiber n'cotton ile yapıyorum.
Merak ettiğim konu ise; sade olarak içtiğim nbase, demlemiş olduğum aromalıdan daha ağır daha acı. Daha ağır olmasından memnunum, memnun olmadığım kısım aromalının hafifleşmiş olması. Başınıza geldi mi böyle birşey ya da böyle mi olması gerekiyor.

yüzde 10 ile demlediğini kabul edersek demlenmiş likitin 8.1 mg nikotinli olur hocam. sek nbase olarak tükettiğin zaman ise 9 mg nikotinli içiyorsun. belki onun etkisi olabilir.

toplamda 110-105 ml likit elde ettiğimi düşünürsek evet dediğiniz hiç aklıma gelmemişti. Gerçekten mantıklı bir neden hiç 8 mg içmedim ama arada dağlar kadar fark olmadığını söyleyebilirim. Tıpkı benim demlenmiş ve sek arasındaki fark gibi.

Merhaba arkadaşlar. Elimde Brand No35'den aldığım chem3 9mg nbase ve aynı nbase ile demlediğim 1 aylık keyf parlıament blue likiti var. Bütün denemelerimi Spica Pro'da 28ga ka1 2mm 6 tur hafif aralıklı sarım fiber n'cotton ile yapıyorum.
Merak ettiğim konu ise; sade olarak içtiğim nbase, demlemiş olduğum aromalıdan daha ağır daha acı. Daha ağır olmasından memnunum, memnun olmadığım kısım aromalının hafifleşmiş olması. Başınıza geldi mi böyle birşey ya da böyle mi olması gerekiyor.
Nikotin oranı düşmüş bu bir etken. Bir diğer etken ise kullandığınız aromanın içindeki pgnin kullandığınız nbasedeki pgden daha az acı olması olabilir. Yani aromadaki pg, nbasedeki pgnin acılığını azaltmış olabilir.

Parliament Blue Tabac (Kendisini çok uzun bir süre içtim) çok az tatlıdır hocam. Haliyle nbase'in yavan tadını yumuşatır, bu da hafif hissi verir. Nikotinin de düşmesi tuzu biberi oluyor tabii. :)

Geri