Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30pg/70vg nbase kullanıyorum ama bir iki tanede 50/50 nbaseden likit demlemeyi düşünüyorum.Teorik olarak buhar azalacak,aroma tadı ve nik sertliği artacak ama çok çok mu farkedecek görelim bakalım.
Bu yılın başından beri dlde de mtlde de max VG tercih ediyorum. Pg alerjim olduğu için aroma haricinde (ve premium likitler haricinde) pgden uzak durmayı hedefliyorum.
Daha önce 50/50 nbase alıyordum. Likitlerim %55-60 pg oluyordu.
Mtl kullanicisiyim
Mumkun mertebe ayri alirim ancak son zamanlarda pratikligi sebebiyle
base i 90/10 kullanirim likit asamasinda genelde 80/20 dolaylarinda oluyor
30 pg/70 vg alırım, nikotin seviyesi yüksek olur (36mg, 24mg gibi.)
Kendi elcağızlarımla nikotin seviyesini ve vg/pg oranını ayarlıyorum. Genelde 40vg/60vg buharlıyorum. Bazen (soğuk mevsimlerde) 45pg/55vg oranına ayarlıyorum.
80/20 nbase üzerine %1-3 arası aroma ekliyorum. Enjektörler, beherler, hassas teraziler vs. eşe dosta gitti. Beypazarı maden suyu şişesine göz kararı 200ml nbase ve aroma ekleyip, dolabın karanlık ve ücra bi köşesine atıyorum artık.
alerjik bir durum yoksa eğer fazla pg iyidir
Cebe de yarar sağlığada.
60-40 nbase alırım genelde
aroma ekleyince 50-50 ye yaklaşır
kışın 40-60 , yazın 60-40 gibi hava sıcaklığından kaynaklanan oran değişiklikleride yaparım
yazın fazla pg kolay akıtma yapabiliyor
Kışın ise fazla vgde daha çok katılaşma olabiliyor soğuklardan dolayı