• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket N-Base veya Bileşenlerini Hangi Ortamda Saklıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sotw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N-Base veya Bileşenlerini Hangi Ortamda Saklıyorsunuz?

• Buzdolabında saklıyorum.

Oy: 17 26.2%
  • Oda sıcaklığında ve ışık almayan bir ortamda saklıyorum.

Oy: 36 55.4%
  • Yazın buzdolabında , kışın oda sıcaklığında ve ışık almayan ortamda saklıyorum.

Oy: 12 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    65

sotw

Council
Merhaba Forumdaşlar,

Sıkça karşılaşılan ve kullanıcıların kendi kişisel tercihlerine kalmış bir soru sormak istiyorum. Özellikle Evyap likit yapımına yeni başlayacak arkadaşlar için yol göstermesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

İyi Forumlar...

Nbase %100 PG: kısa dönem kullanım için buzdolabı, uzun dönem kullanımı için buzluk. Kullanmadan önce oda sıcaklığında bir süre tutuyorum, ardından hafifçe çalkalayarak kullanıyorum.

Buzdolabında sakladığım 30ml cam şişenin kapağını şu şekilde seçtim,
B066B7AA-A40D-4A0D-8D0B-32B4C150CCA0.jpeg
Şişeyi ters çevirip şırınga yardımıyla kullanmaya çalışıyorum.

VG, PG, aroma: Oda sıcaklığında ve karanlık bir ortamda saklıyorum. Aromaları kullanmadan bir süre önce hafifçe çalkalıyorum.

Zaten vg pg 'ye bişey olmaz da nik sakat tabii,ben normal dolabın içinde saklıyorum ama termometreylede ölçmedim içini kaç derece diye.Aslında en sağlıklısı alıp demleyip bitirmek hemen ,sonra lazım olunca bir daha yenisini almak.SDS'lerin 7. bölümü depolama ile ilgilidir,nik 'te şöyle yazıyor;

Protect from the effects of light.

Do not store over 25 °C.

Benimde hep aynı yerde , buzdolabında yumurtalık yanında:)
2 yıllıktır tahminim inewara gold ducat vardı.Ins son kullanma tarihi geçmemiştir.Dolum olduğu için tarih yoktu :)
Hocam denemeden bilinmez, minicik bir demle bari ????.

Burada tarihi geçen likit ve aromalarda satılıyor. 2018 den likit gördüm. Tabi herşey açık şekilde bildiriliyor, isteyen alıp kullanıyor.

Hocam denmeden bilinmez, minicik bir demle bari ????.

Burada tarihi geçen likit ve aromalarda satılıyor. 2018 den likit gördüm. Tabi herşey açık şekilde bildiriliyor, isteyen alıp kullanıyor.
Gençliğimde üniversite sınavına hazırlanırken üretim tarihi çok eski bira alırdım kendimce daha iyi kafa yaptığını düşünürdüm, o günler geldi aklıma:)
Artık bitsin diye hepsini demledim zaten 3ml civarı vardı 150 ml demledim.
Çok geç demleniyor , bi şekilde içilir heralde
3 damlada etil damlattim o mikrobunu kırar:)

Geri