• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket MTL'de Hangi Tel Çeşidini Kullanıyorsunuz?

MTL'de Hangi Tel Çeşidini Kullanıyorsunuz?

• Clapton 1,2 ohm üzeri

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    60
Aroma ve buhar doygunlugu icin bence de clapton. Ama bir cok kisi pahali oldugunu dusunur. Ben 9 tel ile 1 yili rahat rahat devirebiliyorum 😂😂😂. Tabo rba rta denemelerinde murdar etmezsem 🤭🤭

kanthal ile başladım. dani alınca TC nife30 a geçmiştim. ancak dani microda heat protection diye bişe varmış 2 hafta oldu keşfedeli. TC den daha güzelmiş. ni80 ile tadından yenmiyor

kanthal ile başladım. dani alınca TC nife30 a geçmiştim. ancak dani microda heat protection diye bişe varmış 2 hafta oldu keşfedeli. TC den daha güzelmiş. ni80 ile tadından yenmiyor
Heat protection konusunda ayrı bir başlıkta tanıtmak bilgi vermek istemez misiniz? ben kullanmadım mesela onu. Ni80 hızlı ısındığı için çok rahatsız ediyor beni belki ona bir önlem olabilir.

Bu kullandığımız modların özellikleri ile alakalı bir konu var mı? Bende thelema solo var mesela ama sadece watt ayarında kullanıyorum içinde başka modlarda var ama bilgim yok malesef :(

Heat protection konusunda ayrı bir başlıkta tanıtmak bilgi vermek istemez misiniz? ben kullanmadım mesela onu. Ni80 hızlı ısındığı için çok rahatsız ediyor beni belki ona bir önlem olabilir.
başlık açacak kadar bilgi sahibi değilim malesef. ama buradan şu anki deneyimlerimi yazayım. ben ni80 i 0,70de sarıyorum. heat protectionda soğuk buhar alıyorum. ve sardığım tel 3 - 4 tank dayanıyor. likit safirin dirifter aroması olmasına rağmen.

likit drifter bar pineapple peach mango
exprt mod : on
içim seçeneği HtrProt 5
14W
atomizer : kuma
ilk başta sanki tuşta temassızlık var bi ateşliyor bir kesiyor gibi gelebilir ancak alışınca sorun olmuyor.

IMG_5019.JPEG3. tankın sonunda pamuk ve tel

IMG_5023.JPEG4. tankın sonunda pamuk ve tel

Selam arkadaşlar, sarım tellerinde 1.1 - 1.2 ohm yakalamak için hangi değer tel kullanmak gerekir Ni80'de? Normalde mesh tel kullanıyorum, RBA bobinim onunla beraber kullanmayı düşünüyorum.

Geri