NiFe30 yok şıklarda, darıldım [emoji16]
Burada Kanthal’a oraya NiFe’ye bastık hocam oyu. Tarafımız belli olsun.
Heat protection konusunda ayrı bir başlıkta tanıtmak bilgi vermek istemez misiniz? ben kullanmadım mesela onu. Ni80 hızlı ısındığı için çok rahatsız ediyor beni belki ona bir önlem olabilir.kanthal ile başladım. dani alınca TC nife30 a geçmiştim. ancak dani microda heat protection diye bişe varmış 2 hafta oldu keşfedeli. TC den daha güzelmiş. ni80 ile tadından yenmiyor
başlık açacak kadar bilgi sahibi değilim malesef. ama buradan şu anki deneyimlerimi yazayım. ben ni80 i 0,70de sarıyorum. heat protectionda soğuk buhar alıyorum. ve sardığım tel 3 - 4 tank dayanıyor. likit safirin dirifter aroması olmasına rağmen.Heat protection konusunda ayrı bir başlıkta tanıtmak bilgi vermek istemez misiniz? ben kullanmadım mesela onu. Ni80 hızlı ısındığı için çok rahatsız ediyor beni belki ona bir önlem olabilir.
yok hocam ikisi farklı mod aynı anda seçilmiyor. ya boost ya pretection. calptonda denemedim aslında denemek gerek@pisiali hiç denememiştim o modu. buhar doygunluğunu da ölçmek lazım. acaba claptonda çalışır mı?
bir de boost modu açıkken de kullanılır mı
O nasil bisi Erol amcaOfc Titanium