Nbase;elimde bulunan major mtl rta için tütünlü likit yapmak istiyorum nbase ve aroma önerisi bekliyorum cdd aroma veya tütünlü mix aromalar almayı planlıyorum ama cdd aroma daha önce hiç denemedim... şimdiden teşekkürler
Öncelikle tütün aromalı likitlerden beklentiniz nedir? Saf tütün aroması pek matah olan bir şey değildir, taze çimen gibi kokar, acıdır. Piyasadaki CDD ve FE aromaları biraz daha baharatlı, çok hafif şekerli, tütün çuvalına kafanızı sokup kokladığınızda aldığınız kokuya benzeyen bir tada sahiptir. Son zamanlarda piyasaya likit ve aroma satan bir kaç tedarikçi hibrit dediğimiz hem n.e.t hem de CDD, FE, FA vs. aromalarıyla birlikte oluşturulmuş likit ve aromaları satıyor, ilk başlarda oldukça talep olmasına rağmen F/P olarak pahalıya geldiğinden talebin azaldığını düşünüyorum.elimde bulunan major mtl rta için tütünlü likit yapmak istiyorum nbase ve aroma önerisi bekliyorum cdd aroma veya tütünlü mix aromalar almayı planlıyorum ama cdd aroma daha önce hiç denemedim... şimdiden teşekkürler