• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL İçin Likit Yapacağım?

ExileZio

Community
elimde bulunan major mtl rta için tütünlü likit yapmak istiyorum nbase ve aroma önerisi bekliyorum cdd aroma veya tütünlü mix aromalar almayı planlıyorum ama cdd aroma daha önce hiç denemedim... şimdiden teşekkürler

Oyla 0
Cdd 1 ve 2 yi denedim gün boyu içemiyorum ama aromalar başarılı boğaz vurumunu n basede chemnovatic nikotin hissedilebilir seviyede arttırıyor şahsen 2 tütün 1 nane 1 de pastane aroması buharcı dili olmadan aylarca buharlıyorum son olarak TRİBECA aroması gün boyu tütünlü likit içmek istediğimde tek tercihim

elimde bulunan major mtl rta için tütünlü likit yapmak istiyorum nbase ve aroma önerisi bekliyorum cdd aroma veya tütünlü mix aromalar almayı planlıyorum ama cdd aroma daha önce hiç denemedim... şimdiden teşekkürler
Nbase;
Full Chem
Oxi-Merck-Siegfried
Aroma;
FE nin 555. Real cig, French Pipe, Dunhill vb. %1-2.5 arası.
Ama bu işe başlamadan önce Efkar in tütünlü deneme setini bir deneyin.
(Eskiden bunlara hep tester falan derdik...)

Öncelikle tütün aromalı likitlerden beklentiniz nedir? Saf tütün aroması pek matah olan bir şey değildir, taze çimen gibi kokar, acıdır. Piyasadaki CDD ve FE aromaları biraz daha baharatlı, çok hafif şekerli, tütün çuvalına kafanızı sokup kokladığınızda aldığınız kokuya benzeyen bir tada sahiptir. Son zamanlarda piyasaya likit ve aroma satan bir kaç tedarikçi hibrit dediğimiz hem n.e.t hem de CDD, FE, FA vs. aromalarıyla birlikte oluşturulmuş likit ve aromaları satıyor, ilk başlarda oldukça talep olmasına rağmen F/P olarak pahalıya geldiğinden talebin azaldığını düşünüyorum.
@Nacruno nın dediği gibi CDD no:1-no:4-no:8 hatta no:22 CDD aromaları içerisinde oldukça beğenilen aromalar, bunları 2-3 günde de severek tüketen arkadaşlar var 1 ay kadar bekleyende var. no:1 hariç diğerlerini %2,5-3 demlerseniz işinizi fazlasıyla görecektir. no:1 ise içerken değilde dışarıya verdiği koku olarak biraz çemeni andırdığından %1-1,5 yeterli olacaktır.

Tütünlü likitleri pek sevmesemde ilk tütünlü likitim tribeca klonuydu sevdim ikinci likitim efkar tütün mentol dü ve hala ikisinin tadı damağımda tavsiye ederim ;)

öncelikle ilginiz ve yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim... cdd aromalarını mix olacak şekilde demleme oluyormu acaba ? mesela vanilya ile gibi ? şuana kadar hep mix aldığım için pek bilgim yok nbaseye dök çalkala bekletti içim tarzım

Geri