• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara MTL için bu hava kanalı büyük değil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parsolist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Parsolist

Community
Merhaba, Troy 1xv3 RBA da bir hava kanalı var ki sanki DL içim yapar gibi havadar oluyor. Bu atomizer MTL atomizerse bu hava kanalının ne işi var neye yarıyor? Birileri RDL DTL bişeyler dediler ama aydınlatırmısınız? Deck ufak olduğu için 29GA A1 kullanıyorum. Dolayısıyla 0.5ohm elde etmem için 2 tur sarmam gerekiyor. 2 tur sarımda birşeye yaramazki birde 45 50 watt lar 29GA ya fazla gelir mi acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20230308_170848.jpg
    IMG_20230308_170848.jpg
    20.6 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba, Troy 1xv3 RBA da bir hava kanalı var ki sanki DL içim yapar gibi havadar oluyor. Bu atomizer MTL atomizerse bu hava kanalının ne işi var neye yarıyor? Birileri RDL DTL bişeyler dediler ama aydınlatırmısınız? Deck ufak olduğu için 29GA A1 kullanıyorum. Dolayısıyla 0.5ohm elde etmem için 2 tur sarmam gerekiyor. 2 tur sarımda birşeye yaramazki birde 45 50 watt lar 29GA ya fazla gelir mi acaba
29GA yı twisted yapmayı denedim ne olucak diye 2.5mm 5 tur da 0.50ohm verdi fakat buhar cok sicak oluyor ????????

Dolayısıyla 0.5ohm elde etmem için 2 tur sarmam gerekiyor. 2 tur sarımda birşeye yaramazki
Belli bir ohm değerini yakalamak için sarım yapmayın, o değerin şu aşamada bir önemi yok. Yapılan en büyük hatalardan biri bu. Aslolan yüzey alanıdır. 29ga ka1 için misal 7 tur 2.5mm sarım ile başlayıp tur sayısını ve çapı kafanıza göre arttırıp azaltabilirsiniz zaman zaman; sevdiğiniz bir düzeni anca bu şekilde deneyerek tutturabilirsiniz.
birde 45 50 watt lar 29GA ya fazla gelir mi acaba
steam-engine veya vapetoolbox gibi yardımcılarla hesaplama yapın. Rehberde(tıkla) görsel olarak da anlatım mevcut.

Son düzenleme:
Geri