• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler MT Baker Aromaları Yorum ve Inceleme Alanı

Starmaster

Community
Öncelikle kendimden bahsediyim.
İlk basladiğim sıralarda düzenli aroma bulmak mümkün degilde. Sitelerde fazla cesit olmaz olanlarında devamı olmazdı.
Olanlar twisted, diamond vape mt baker gibi aromaları ya rica minnet ile getirtirdik , onuda su anki fiyatlarının bile iki katına. Hatta 2. El bolumunde kavga cıkardı. Once mesaj atanın alması o günlerde cıkan kavgaların urunu olan bir kural.

Bende severdim deneyebildiklerimi.
Ancak daha sonra sıvı geçişi zorlaştırıldı getirebilenlerde capella ve tpa aromalarına yoneldiler. Ancak yakın zamanda tedarikçilerde gözükmeye baslayınca bende yeniler tanısın dedim. Eskiler zaten biliyor
Mt baker aslın ecig malzemeleri satan bir dükkan. Duyduğum kadarı ile aromaları fw den alıyor. Kendine göre uyarıyor. Ancak sanırım burada gurmelik işin içine giriyor. Fw aromaları vasat denebilirken mtbaker I oldukça begeniliyor.

Sahibi james Thompson kuçuk bir apartmanda basliyor. Su an ise en büyüklerden kendi ülkesinde.

Yurtiçi ve yurtdışı gönderim yapıyor.
Tabi yasak olan bir ülkede degilsen iz.

O zamanlar fazla denemedim, açıkçası deneyemedim hem bulma zorluğu hemde fiyat

Burda denedikçe yorumlayacağım.

Ama baslangiç yapmak isterseniz hatırladıklarımdan
Blue moo ve
Moo juice iyiydi

Dıyduklarım:confused:
Hawk souce
Thug
Cinnamon roll
Extreme ice

Kullandiğim atolar Zeus ve İda
80-20 ye demlendi.
Zeus ta alien ni80 tel İda da 24 ga Kanthal tel.

Tatlı kavun. Honeydew
Oldukça yumuşak
Asidik olmayan sulu kavun tadı.
Adv olarak iş görür. Begendim.

IMG_20180523_130649_1.jpgIMG_20180523_130645_1.jpgimages (57).jpegimages (58).jpegimages (59).jpegimages (60).jpegIMG_20180523_130641_1.jpgIMG_20180523_130217_1.jpgIMG_20180523_173937_1.jpg205072421ebc2fe1ead47662b4fa522f.jpg

Güzel inceleme, bilgilendirme yazısı olmuş. Emeğe saygı (y)

Dipnot: Karikatürler internetimizi sömürüyor...

Geri