• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Modum neden kendi kendine watt arttırıyor?

r2kantini

Community
Merhaba dostlar.

Halihazırda kullandığım Tesla Wye 85 modum var. Geçenlerde atomizerim akıttı. Ekran tarafına doğru aktığını gördüm. Temizledim peçete ve ıslak mendille. Atomizeri taktığımda watt ın kendi kendine arttığını gördüm.
Sonrasında cihazın içini açtım anakartı dahil heryerini izopropil alkol ile temizledim. Hala watt kendi kendine artmakta. Sizce sorun nerde?

gecmis olsun

modu kullanmadim ama sanirim halen iletkenlik saglayan, gozden kacan bir nokta var sanki.
belki yeniden dikkatlice temizlemeyi ve 1-2 gun kurumaya birakmayi dusunebilirsiniz

gecmis olsun

modu kullanmadim ama sanirim halen iletkenlik saglayan, gozden kacan bir nokta var sanki.
belki yeniden dikkatlice temizlemeyi ve 1-2 gun kurumaya birakmayi dusunebilirsiniz
Teşekkürler.
Dediğinizi yaptım fakat yine sonuç vermedi. Atomizeri takana kadar sorun yok taktıktan sonra bir kaç fırt aldıktan sonra sorun başlıyor

Watt artırma switchi bozulmuş olabilir hocam Multimetreyle kontrol edin isterseniz.Switch butonunun içini temizlemeniz zor olabilir.En kötü switch butonu değişimi gerekir.

Geri