• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Mod Kaplama Önerileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Greedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Greedy

Community
Elimde kozmetik olarak sıkıntılı modlar var. Kaplama ile hem bu sorunu halledip hem de daha güzel bir görüntü elde etmek istiyorum.
Sanırım yapışkanlı folyolar kullanılıyor. İnternetten baktım birkaç metre olarak satılıyor, kırtasiyelerde veya reklamcılarda bu malzemelerden bulabilir miyiz? Son olarak pillere shrink kaplama gibi fön makinesi ile halledilecek kadar kolay mıdır?
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Elimde kozmetik olarak sıkıntılı modlar var. Kaplama ile hem bu sorunu halledip hem de daha güzel bir görüntü elde etmek istiyorum.
Sanırım yapışkanlı folyolar kullanılıyor. İnternetten baktım birkaç metre olarak satılıyor, kırtasiyelerde veya reklamcılarda bu malzemelerden bulabilir miyiz? Son olarak pillere shrink kaplama gibi fön makinesi ile halledilecek kadar kolay mıdır?
Yardımcı olan herkese teşekkürler.
araba camı kaplayanlardada artan folyolardan bulabilirsiniz. araba kaplamasında kullandıkları folyolar gayet kullanışkı ve dayanıklı oluyor. bilginize :)

Bu evic aio yu bit pazarından 15 tl ye almıştık pil taktık çalışıyordu ama kozmetiği çok kötüydü twlefon için olan karbonlardan almıştı bilader çok da yakışıklı oldu :)

Ekli dosyalar

• IMG-20191212-WA0015.jpg
    IMG-20191212-WA0015.jpg
    27.8 KB · Görüntüleme: 35
Sökebilirseniz boya tavsiye ederim bir çok boya çeşidiyle aşırı kaliteli olabiliyor.Onun dışında reklamcılardan çeşitli kaplamalarla sabırlı bi şekilde baloncukları temizleye temizleye güzel kaplama yapabilirsiniz.Mod kavisli olursa zorlanır

Reklamcıların kullandığı folyolar araç kaplama işi yapanlara göre daha düşük kaliteli olduğu için daha kısa ömürlü oluyor ve çalışırken aşırı dikkat gerektiriyor. Kredi kartı ile yapılan düzeltme işlemleri çoğu zaman yırtılma ve zedelenme ile sonuçlanır. Mümkün olduğu kadar araç kaplama folyoları ile çalışmak daha iyi sonuçlar verir. Kaplama süresince folyoyu fön makinası veya ısı tabancası ile esneterek daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Mutlaka kaplama işi bittikten sonra uç kısımları güzelce ısıtıp parmağınız ile bastırarak uçların kalkmasına engel olabilirsiniz..

Geri