yigitboylu
Community
Arkadaşlar modun gücü zamanla düşer mi, iki pilli modlar tek pillilere göre daha stabilmidir?
ilk satınaldığım zamanda aynı setapı 20watt ile kullanırken, 6 ay sonra 23-25watt ile aynı keyfi alabiliyorum. Zamanla likit kalıntılarından veya oksitlenmeden iletkenliği felan azaliyor olabilir mi?Mod gücünden kastın tam olarak nedir?
Tek ve 2 pilliarasındaki fark modların model farkından kaynaklanan birşeydir. Swag ile revenger gibi modele çipe göre değişir ama buradaki güç bakımından esas etmen pildir ama pilde regüle modlarda 6 ay kullandım performans düştü olayını fark ettirecek kadar etki etmez.ilk satınaldığım zamanda aynı setapı 20watt ile kullanırken, 6 ay sonra 23-25watt ile aynı keyfi alabiliyorum. Zamanla likit kalıntılarından veya oksitlenmeden iletkenliği felan azaliyor olabilir mi?
Ayrıca 2pilli modda da içim bariz şekilde daha keyifli. Ekranda okunan değerler aynı ama gerçeğe yansıyan farklı. Tabi modun pil sayısından ziyade çipset kalite farkı felan da önemlidir elbet..
pekı pılıde aynı pılı mı kullanıyorsunuz ?Eski bir pico modum var, aynı atoyu ona taktığımda aynı watt ta hatta az daha üstü watt uyguladığımda bile bariz tad ve buhar eksikliği oluyor, o yüzden sordum.
Eski bir pico modum var, aynı atoyu ona taktığımda aynı watt ta hatta az daha üstü watt uyguladığımda bile bariz tad ve buhar eksikliği oluyor, o yüzden sordum.