• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mod Cihaz Tavsiyesi

spanqe

Yeni Üye
Selamlar SBTV,

Öncelikle aranıza katılmaktan mutluyum.

Sigarayı bırakalı 35. gün. Çokta memnunum. Düşük n oranlarında e-sigara içmekten de keyif alıyorum. Aromalarımı kendim yapıyorum. 60/40 pgvg oranlı %30 pufflavor aromalı 3 mg nic barındıran bir aroma yaptım 500 ml likitim var bu ayarlarda şuanda. Dışarıdan aroma almıyorum. İnternette baktığımda MTL çok övülüyor. Nedir ne değildir pek hakim de değilim açıkçası.

Şuan Nord 5 DL 0.15ohm 40-80w kullanıyorum. günde 10 15 ml likit içerim.

Voopoo argus xt ye göz attım ve görünüşünü çok beğendim. Bu konuda 3500 ₺ yi geçmeyecek tavsiyelerinize açığım. Hobi olarak bunları öğrenmek istiyorum ama mod cihazlara bi yerden başlamak gerekiyor ve bu yolda hata yapmak istemediğimden bilenden tavsiye istiyorum. Yardımlarınıza açığım. Şimdiden teşekkürler.
EDİT: Cihazı kit olarak satın alma taraftarıyım, ayırabileceğim miktar 3500 ₺ bandında.

Oyla 0
hocam boşver cihazı felan sen bunu bırak
%30 aroma içmek sağlıklı değil, şahsen 1 paket sigarayı %30 aromalı likiti 10-15ml içmeye tercih ederim, çok zorlarsan 1.5 paketi de kabul edebilirim
aromayı kendin nasıl yapıyorsun? doğal aromalar vape için değildir sanırım likit demek istedin, öyle olmasını umuyorum
argus xt yerine aspire vrod tavsiye ederim ama az bekleyin güzel bir cihaz giriş yapıcak
ben olsam almam şuan

Hocam dl nargile içim mod, atomizer, likit kombinasyonu, mtl sigara içim için kullanılan mod atomizer ve likit kombinasyonudur. Dl içim yüksek tüketimde likit ve aroma gerektirdiği için çoğu kişi mtl olarak devam etmektedir.

Mtlde kendi içinde birkaç kola ayrılıyor salt likit, free base likit kullananlar ve bunu pod, aio veya mod atomizer kombinasyonuyla kullananlar olarak, eğer yeniysen mod atomizer seni bu işten biraz soğutabilir, bir pod alıp kartuş ve coille devam etmekte fayda var.

Örneğin ben pod olarak argus p2 kullanıyorum ve ito 1.0 coil tercih ediyorum. Paketten çıkmayan boş kartuşu ekstra alarak bu coillerle devam edebilirsin.

Likit konusunda ise salt likit hala çok tartışmaya açık durumdadır. Bu sebeple nbase alıp ortalama %10 aromayla devam etmekte fayda var. Bearkimyadan nbase ve bear long, voodoo gibi aromaları tercih edip 9-12mg nikotin ile 60vg/40pg oranında demleyerek sigara içime yakın bir keyife ulaşabilirsin.

Nbaselerde kendi içinde ayrılır, carlo soft bir tattır, merck kalitelidir ama biraz şekerlidir gibi herkesin damak zevki farklıdır, kendininkini bulman gerecektir.

Eğer bu aşamayada daha sonraları gelmek istiyorsan, mobylabs,jvaper gibi güvenilir Türk likit markalarından likit alabilir veya premium likit tercih edip, pod+ kartuş+ coil alıp kullanmaya başlayabilirsin.

Geri