Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakisikliliga çok takılmayın, SBS ler taşıma anlamında çok faydalı. Paramour ve bishop ikilisi aşağıda. Yine tip olarak begendigim kizoku da dolapta hiç açılmamış şekilde duruyor, hala kiyamadim acmaya. Fiyatı uygun herhangi bir SBS iş görür diye düşünüyorum. MTl de hepsi aynı işi goruyor sonuçta.
2fdeal dan Berlindeki kuzenime gönderilecek şekilde Hadron lite da uygun fiyatla almaya çalıştım ama ödeme kısmını Türkiyeden aşmayı başaramadım. @PcKoPaT hocanın bir tane satışta olan ürünü var ama takas düşünüyor sanırım sadece.
2fdeal dan Berlindeki kuzenime gönderilecek şekilde Hadron lite da uygun fiyatla almaya çalıştım ama ödeme kısmını Türkiyeden aşmayı başaramadım. @PcKoPaT hocanın bir tane satışta olan ürünü var ama takas düşünüyor sanırım sadece.
"Aynen, şu anda elimde başka SBS yok. 2 ay sonra gelecek ama ben de o siteden aldım. Bizim kartlar geçmiyor ama alan arkadaşım kendi kredi kartıyla aldı."
hadron cok agır
Kuzenimin kart bilgileri ile buradan ödemeye çalıştım ona da izin vermedi. Paramour uda 18650 ile kullanıyorum sizinde böyle bir desteğiniz var yine de ağır mı oluyor. Yani ağırda kişiden kişiye değişir. Belki paramourda o kadar ağırdır bilemiyorum.