• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mod Arayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Evet, yine kaşıntım tuttu????
Kullandığım tek bir ato var, Major V2. Bu yakışıklı tankın altına mod aramaktayım. Elimde halihazırda Aleader Orbit 80w mod bulunuyor, profildeki mod, kendisi biraz büyük. Dolayısıyla 18650 destekli en ufak, kibar modlara bakınıyorum.

Öğrenciyim, minimum bütçeye göre tavsiye verirsek hoş olur????

Oyla 0
pico plus tabi ki :)
Kesinlikle pico plus hocam, tanıdık bildik güvenilir ve küçük :) hem de yakışıklı
CC85-CEF5-5-E53-4-BBF-BFDB-2-EF1631-B7838.jpg

eskiden kullandığım modlardan biridir kendileri...

benimki tel takarken kendi kendine ateşliyordu, pek de güvenilir gelmediği için sattım ????
Başıma bir kere geldi hocam bu olay, çok takılmadım ama, teli bağlayana kadar 5 tıkla kapattım. zaten tellemeyi yaparken kapatıyorum ben genelde. :)
Bulunabilirse Innokin Kroma 217 diyecektim fakat onun da boyu orbit ile neredeyse aynı. pico benzeri değilse böyle büyük oluyor.

alternatif olarak;
ipv u710
swag II

veya dani sbs harici bir sbs mod bulmak lazım :)

.
Başıma bir kere geldi hocam bu olay, çok takılmadım ama, teli bağlayana kadar 5 tıkla kapattım. zaten tellemeyi yaparken kapatıyorum ben genelde. :)
Bulunabilirse Innokin Kroma 217 diyecektim fakat onun da boyu orbit ile neredeyse aynı. pico benzeri değilse böyle büyük oluyor.

alternatif olarak;
ipv u710
swag II

modu kapatmak mesele değil ya, çipteki bir kısa devreden dolayı öyle bi sorun oluştuğu söylendi, tehlike arz ediyor.

ipv pahalı kaçar, swag 2 kasadaki boya atıyor????

alternatif olarak;
ipv u710
swag II

evet swag 2 olabilir. innokin kroma r bulunsa güzel olurmuş. yeni modeli de bakılabilinir. :)

Geri