Telegram Ali Solmaz (asvape07)Istick pico ya da swagger 2 tipi mod alacak yer bulamıyorum. Forumda da bulamadım. Yardım lütfen.
valla yıldızlı yeri çok şeyle doldurdum ama a s p i r i n gelmedi aklıma ????Nasil bir ali solmaz mis arkadaş, ******* gibi, her sey var adamda, Kayfun var mi bari
valla yıldızlı yeri çok şeyle doldurdum ama a s p i r i n gelmedi aklıma ????
kayfun yok olsa sana haberi gelmez mi ?
alış ilanı açın hocam
en temizi o
ya da yan komşudaki tedarikçilere bakacaksınız ama eski modeller nadir olur orda alış ilanı yok
en temizi alış ilanı açmak
Kayfun bende var ????Nasil bir ali solmaz mis arkadaş, ******* gibi, her sey var adamda, Kayfun var mi bari
Arkadaş komşu dahil bütün mahalleyi dolaşmış ama nafile. Telegramdan sonrası hikaye sanki ???? e sigara ürünleri yer yarılıp telegrama düşmüş sanki ????alış ilanı açın hocam
en temizi o
ya da yan komşudaki tedarikçilere bakacaksınız ama eski modeller nadir olur orda alış ilanı yok
en temizi alış ilanı açmak
asvape07 de karşıma bu çıkıyor ????Telegram Ali Solmaz (asvape07)
üstat bende telegram yok ama sana linki geliyor az sonraasvape07 de karşıma bu çıkıyor ????
üstat bende telegram yok ama sana linki geliyor az sonra
bu arada bütçe ne kadar?Istick pico ya da swagger 2 tipi mod alacak yer bulamıyorum. Forumda da bulamadım. Yardım lütfen.
Olur arada. Biz yardımı esirgemedik. Keyfi bilir ????????????soruyu soran sormuş, bir daha da foruma girmemiş.
biz de yardım edeceğiz diye kendimizi yıpratıyoz boşuna ????
demek ki o kadarda önemli değilmiş.