• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Meyve de üzmeyecek mtl ato arıyorum

Bulabilirseniz, skyline öneririm. Orj hayal zaten ama coppervape/sxk klonu başarılıdır.
Gerçi yenisi çıktı, hatta klonlarının klonu bile çıktı ama bizim tedarikçilerimiz klonunu getirmedi.
Herkes podlara döndüğünden beri, atomizer getirmeye çekinir oldular.

Piyasa zorluyor insanı pod almaya..
Direniyorum ama beğendiklerimi bulamıyorum da ne sıfır ne ikinci el :sneaky:
Pod alsanız bile (maaşallah dl si bile var), sarımınızı kendiniz yapıp, salt tüketmeyecek alternatifler üretmeye çalışılın bence.
Bunun nispeten daha güvenli olduğunu düşünüyorum. 15-20yıllık ecig dünyasında henüz standart nbase etkileri hakkında bile kendi tecrübelerimizden başka done yokken, salt likit konusunda şahsen çok çekimserim.

Meyvede dvarw iyidir hocam, genelde tütün atomizerleri hariç bir çok atomizer meyve aromalı likitlerde üzmez, doggy de bile alırsınız meyveyi, çoğu kullanıcı beğenmez ama expro V3'un meyve yorumunu beğenmiştim zamanında. Mühim olan meyvenin yanında varsa vanilya, krema, caramel vs. gibi destekleyici aromaları hangi atomizerin nasıl yorumladığıdır ki bu da sizin tercihiniz olan likitin özelliklerine göre değişecektir. Yoksa sek meyve aromasını hangi atomizere koysanız bir şekilde o tadı alırsınız.

Kayfun v5 aromada iyidir ,fakat fazla sıkı atomizer değildir. Sarımı kolaydır ama likiti su gibi içer :cautious:
Ayrıca benim arada kullandığım hussar project x de de yoğun aroma alıyorum, önerebilirim.

Geri