• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Mesh rta hakkında

asknakkaya

Community
Merhaba aşağıdaki atomizerlerden en az birini kullanan veya daha fazlasını kullanıp aralarında kıyaslama yapabilecek birisi varmı

Kylin M
Profile M
Profile Unity
Zeus x Mesh

birini kullananlardan da fikirlerini ve yorumlarını almak beni çok mutlu edecektir
Şimdiden mutlu pazarlar :)

Kylin m ve profile unity kullandim bana gore profile unity daha basarili aromada. Dl de meshin yeri de tadi da ayri. Dusuk wattlarda guzel aroma ve buhar verir. Pamuk yer ilk sarimlar biraz zordur. Onerim cotton bacon prime cubugu ortadan kesip direk takin belki cok az inceltme gerekebilir. Pamugu ucgen kesin mutlaka.

Baska sorunuz olursa seve seve cevaplarim.

bu arada profile m yolda henuz :))

Kylin m ve profile unity kullandim bana gore profile unity daha basarili aromada. Dl de meshin yeri de tadi da ayri. Dusuk wattlarda guzel aroma ve buhar verir. Pamuk yer ilk sarimlar biraz zordur. Onerim cotton bacon prime cubugu ortadan kesip direk takin belki cok az inceltme gerekebilir. Pamugu ucgen kesin mutlaka.

Baska sorunuz olursa seve seve cevaplarim.

bu arada profile m yolda henuz :))

Merhaba, muji pamuğu Scottish roll yapıp kullandınız mı acaba hiç? Profile unity aldım fakat yurtdışı forumlarda Kylin m daha çok seviliyor. Pamuk olarak muji uyumsuz olursa Flash wicks abi ada cb prime gibi bukle şeklinde pamuk alıp ona uyarlamaya döneceğim

Merhaba, muji pamuğu Scottish roll yapıp kullandınız mı acaba hiç? Profile unity aldım fakat yurtdışı forumlarda Kylin m daha çok seviliyor. Pamuk olarak muji uyumsuz olursa Flash wicks abi ada cb prime gibi bukle şeklinde pamuk alıp ona uyarlamaya döneceğim
Ustad onemli olan pamugun kalinligi. İceride tatli sert oyniycak pamuk. Alti yayli oldugu icin rahat pamuklarsiniz. Yurtdisi vape sitelerinde en iyi mesh rta unity uzun zamandir

28856839-2AFE-4951-948E-8550D9510D79.jpeg

hocam scottish roll yapabilirsiniz, scottish uzun zaman yaptım normal coillere
cb yerine kolaylık açısından belki firebolt cotton kullanılabilir ama elde muji varsa scottish basın derim bitene kadar masraf etmeye gerek yok

scottish roll nasıl yapılır bilmiyordum (aslında adını bilmiyormuşum) internette izledim ve gördüğüm kadarıyla tek yapraktan yapılması durumunda dryhit ya da yanık tel tadı oluşması çok yüksek. ölçüyü yanlış hatırlamıyorsam normal 3,5mm coile kullanılan pamuğun 3-4 katı kalınlıkta pamuk alır profile. ve bu kalınlığın altında olursa atomizerden memnun kalmazsınız. ciddi bir pamuk tüketimi var atomizerin ancak normal coillerde 3 günde değiştiriyorsanız bu süre de 2-3 katına çıkıyor.

Geri