• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit Mentol Aroması Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kabas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kabas

Community
merhabalar esigara olayında yeniyim iki üç aylık bir kullanım sürem var şuan dl içim manta kullanıyorum likitleri etrafımdaki satıcılardan oda bulabilirsem yalan yanlış premium abi bu diye satan adamlardan almaktayım dolayısıylada pek güvenemiyorum kendilerine bütcem biraz dar dolayısıyla kendi likitimi kendim yapmaya karar verdim iki üç gün önce annemede sigarayı bıraktırdım vape e başlattım ikimizde kent switch içicisiyiz nbase i nereden alacağımı kararlaştırdım bana tavsiye edebileceğiniz sadece mentol ve mentollü tütün aroması varmıdır ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
dipnot kendi demlediğiniz kesin denemelisin dediğiniz bir likit varsa denemek isterim

Oyla 0
Vampire Vape - Heisenberg aroması güzeldir. Öneririm. Mentol - Meyve karışık. Demleme süresi çok azdır. Bazı arkadaşlar karıştırıp hemen içmeye başlıyorlar.
FE - Import aroması ise sanırım aradığınız aroma.Mentol-tütün karışımı. Demleme süresi üstteki gibi.

%1 yeterli eğer mentol baskın olsun diyorsanız bekletmeden tüketin yoksa tütün bir süre sonra mentol baskınlığını köreltiyor

Üstte öneriler verilmiş hocam sadece kendi deneyimlerimle ekleme yapmak istedim.
Salla iç aromalar oldukları için 2 aromayı da 10 ml - 20 ml gibi az miktarlarda demleyin bence.
Hangisi damak tadınıza uyarsa ondan devam edersiniz.
Heisenbergi çok sevdiğim için importu da 100 ml demledim ama keskinliği bana uymadı açıkçası.

Bendea açıkcası mentol ürünlerini tavsiye etmiyorum.Mentol vücuda boğazdan yada solunum yollarından temas ettiğinde bronşları açar ve savunmasız hale getirir.Tüm bakterileri ve zararlı olabilecek mikropların bronşlara yapışmasında solunumda daralmaya ve kan akışında da seyrelmeye sebep verir daha bir çok zararları vardır fazla kullanımın.Hatta sara krizlerine kadar giden dertler açabilme riski vardır.Aynı şekilde koku ve tat alma duyularınıza kulak iltihabina sinüzit iltihabına çok cezbedici alan açarlar.Mentolü doğal olarak ve çaylarınız da kullanmanızı tavsiye ederim.

Esenlikler.

Oops'un

1) Aqua Berry (Yumuşak Bir İçim)
2) Heisenberg (Baskın Bir İçim)

Her Vaper'ın Kesinlikle Bir Defa Şans Vermesi Gerektiğini Düşünüyorum.

%2 fe inport tavsiye ederim. 50ml nbase + 1ml fe inport. Güzelçe çalkalayın. 1 gün sonra içmeye başlayabilirsiniz. %2 tam ideal esasında ama baktınız fazla geldi aroma 50ml daha nbase ekleyerek %1 aroma oranı yakalayabilirsiniz.

Mentol ve tarçın aromalarının sağlık konusunda tartışmalıdır.
Ben de mesela mentollü likit içtikten sonra hasta olurum. Bir kaç kez bu konuyu tecrübe ettikten sonra bir daha içmedim.
Hatta 2 şişe M&T yarım yarım kaldı orada burada.
Saygılar.

Geri