• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Medusa RDTA Conta Lastiği Sıkışma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoloJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SoloJohn

Community
Merhaba, Medusa rdta'nın ilk versiyonunu kullanıyorum. Likit haznesi çevir aç kilit mantığıyla çalışıyor. Kapakla tank arasına bir conta takarak bu sistemi tamamlamışlar. Ancak kutu içerisinde gelen tüm conta lastikleri kalın geliyor ve kapak bir hayli zor dönüyor. Conta lastiğini çıkarttığımda ise sistem boşta kalıyor.
Bu conta lastiğini nasıl inceltebilirim veya biraz incesini nerede bulabilirim. Ayrıca bu sorunu yaşayan oldu mu?

Sistem aşağıda görüldüğü gibidir.

4183 4184

muhtemelen çözülebilir likit ile ıslatarak olmazsa da atomizerinizin çapında satılan oring ( yedek conta ) setleri var. onlardan edinebilirsiniz yada yakın çevrenizde esigara kullanan arkadaşlarınız varsa onların elindeki yedek contaları deneyebilirsiniz.

Hocam Oringi likitleyip taktığınızda da sıkı mı geliyor ?
Evet peçete yardımıyla ancak ters yönde döndürebiliyorum. Bu daha çok problem çıkartıp tankı moddan çıkarmamı da zorlaştırıyor. Hele ki o ring üzerindeki likit kuruduğunda oldukça zor.
muhtemelen çözülebilir likit ile ıslatarak olmazsa da atomizerinizin çapında satılan oring ( yedek conta ) setleri var. onlardan edinebilirsiniz yada yakın çevrenizde esigara kullanan arkadaşlarınız varsa onların elindeki yedek contaları deneyebilirsiniz.
Nerede satılıyor bunlar?
Maket bıçağını ısıtıp contayı itina ile inceltmiştim
Genelde üst cap i açarak likit damlatın daha rahat oluyor
Törpüleyerek iyi bir sonuç elde edememiştim. Maket bıçağını ısıtıp deneyeceğim. Üst capi açıp rda mantığında kullandığımda pamuğu fazla besliyorum ve bu daha çok likit tüketmemi sağlıyor. O yüzden tankı doldurmayı tercih ediyorum.

Geri