• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mdtl atomizer önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dwarkelf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dwarkelf

Community
Arkadaşlar, gönlü dl den yana olan ama bizim zorumuzla mtl başlayacak bir kardeşimiz var iş yerinde. Hazır coil yerine sarımla başlamak istiyor. Mdtl ona daha uygun olacak gibi, çünkü sigarayıda tütünü boşaltıp, filtreyi gevşeterek bol bol dumanlayarak içiyor. Bendeki skyline'da gözü var, bulabilirsem skyline alacağım ama zor gibi.

Hayatında ilk defa eline atomizer alacak. Hava pinleri ile veya sarımla nispeten dl ye yaklaştırabileceğimiz, akıtması zor, sarımı kolay ve sosyal mecra dahil olmak koşulu ile ulaşılabilir olan hangi atomizeri önerirsiniz ?
İlgilenip yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler

Oyla 0
Arkadaşlar, gönlü dl den yana olan ama bizim zorumuzla mtl başlayacak bir kardeşimiz var iş yerinde. Hazır coil yerine sarımla başlamak istiyor. Mdtl ona daha uygun olacak gibi, çünkü sigarayıda tütünü boşaltıp, filtreyi gevşeterek bol bol dumanlayarak içiyor. Bendeki skyline'da gözü var, bulabilirsem skyline alacağım ama zor gibi.

Hayatında ilk defa eline atomizer alacak. Hava pinleri ile veya sarımla nispeten dl ye yaklaştırabileceğimiz, akıtması zor, sarımı kolay ve sosyal mecra dahil olmak koşulu ile ulaşılabilir olan hangi atomizeri önerirsiniz ?
İlgilenip yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler
Cevabı içinde saklı ???? Öyle bulunmaz bir ato değil. İlanları takip etmek lazım. Onun yerine üzmeyecek Md var, çeşitli hava ayarları mevcut. Dvarw var yine çeşit çeşit hava pinleri var. Auguse v1.5 var yine hava pinleri mevcut olan. Üst segment isterseniz Momentous 2.1 var. Bunların hepsi aroma odaklı atomizerler. Boğaz vurumları biraz düşük olur.

Ben sabit skyline'cı olduğum için, isimlerini duysam da sarım ve akıtma zorluğu/kolaylığı açısından hiç dikkat etmedim. Bunları inceleyeyim hemen.
Teşekkürler

Ağız birliği yapmışcana dwarw diyeyim bende. DL den, mtl ye geçerken bende bir kaç deneme yaptım. İlk denemem taifun gt3 ile oldu,tam bir mtdl atomizer ama bunun klonları çok sıkıntılı. Akıtma çok yapıyor, çok fazla parçası var ve biraz da çirkin bir atomizer :) aroması öyle ahım şahım değil ama buhar performansı iyidir. Boğaz vurumu yok denecek kadar az. O yüzden gt3 ü eleyelim.
Daha sonra iyi birşey olsun diyerek İonv2 aldım ama içimi çok sıkı. Sizin isteklerinizi karşılamaz. Onuda eledik.
Dvarw 22 mm mtl nin en geniş hava deliğinde kullanıyorum şuan. 26 ga kanthal tel ile 2,5 mm ye 6 veya 7 tur olarak sarıyorum. 0,70-0,80 ohm gibi değerler yakalıyorum. Aroması tatmin edici, buhar performansı yeterli, boğaz vurumu ortanın biraz altı yani yok gibi birşey.
Son olarak şu eklemeyi yapayım, pastane tarzı likit tüketecekse kesinlikle dvarw u deneyin derim ama tütün tarzı likitlerde üzebilir. Buda aklınızda bulunsun.

Siren V2 veya yerli replikası Penodat diyeyim ben de. Kurulumları kolay, sıkı MTL den kısıtlı DL ye kadar kullanılabilirler. Kolay akıtmazlar.

FEV v4.5 diyeceğim yine. Hem sarması kolay hem de hava pinleri dolayısıyla istediği sıkılağa ulaşır. Gerekirse iki tarafı söker kısıtlı da olsa DL yapar.

benim kullandığım en güzel aroma veren atomizer nano kit ile gt3 idi. ama yenisi üretilmiyor, yedeklerini bile bulmak artık çok zor, izolatörleri cortlarsa ortada kalırsınız. değmez. nano kiti 45 euro + kargo idi en son steamtunersda ve agresif likiti gördü mü ikiye bölünüyor.
kendi haliyle kullanmak da aynı keyfi kesinlikle vermiyor.

dvarw dl 2.5mm hava tüpü ile gt3e çok yakın içim sunuyor. biraz daha zahmetsiz, yine de o da çok pahalı artık.

ben şu an fev 4.5 ile 2x2.1 pin kullanıyorum. tüm tanklarda aynı coili kullanıyordum, fev'in çok geri kalır bir yanı yok. yeni nesil besleme fitilleri varsa gayet yeterli oluyor. eski fitillerin delikleri daha dar, dlde sorun yaşayabilirsiniz.

Hussar 1.5 rta diyorum mtdl atomizer önericek olursam. Buna İntegra da ve Patibulum da katılabilir. Saygılarımla. ????

Geri