• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Max Aroma tadı için cihaz önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrsymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibrsymn

Community
Merhaba, Nord 4 kullanıyorum bir süredir. Aroma tadı var ile yok arasında çok az diyebilirim. Çok fazla aroma tadı bırakmıyor ağızda. Bir kaç farklı likit denedim ama durum aynı. Sanırım cihaz ile alakalı bir durum. Yeni bir cihaz almak istiyorum bu yüzden, DL nargile keyfi içiciyim.

Max aroma tadı için hangi cihazları önerirsiniz? Yorumları bekliyorum

Oyla 0
Merhaba, Nord 4 kullanıyorum bir süredir. Aroma tadı var ile yok arasında çok az diyebilirim. Çok fazla aroma tadı bırakmıyor ağızda. Bir kaç farklı likit denedim ama durum aynı. Sanırım cihaz ile alakalı bir durum. Yeni bir cihaz almak istiyorum bu yüzden, DL nargile keyfi içiciyim.

Max aroma tadı için hangi cihazları önerirsiniz? Yorumları bekliyorum
Nord4 için ufak bir öneride bulunabilirim wotofo smrt coilleri var rba olarak buna ek extreme mesh teller ile bir tık artışını yakalamıştım birazda çok bariz şekilde dl bir cihaz hava kanallarını biraz kısarakta biraz etkisi artıyor.

şimdi mutlaka daha iyi biliyordur ama genelde kendiniz sarmıyorsanız teli üreticinin belirlediği bir watt aralığı vardır. series teller haricinde 0,10 ohm için 120 watt çok fazla.

diğer yandan taze ciğere sigara içen gibi dl içimi de öksürtür tabi.

Rdalarda aroma vermeyen pek yoktur. Genel kani havadarlik uzerine kuruludur. 25-28 mm rdala onerilebilinir.
Ben 28 hic kullanmadim ama bir kac model soyleyebilirim

Nightmare
Asgard
Dead rabbit serileri bakilabilinir ilk basta
Teşekkürler tavsiye için. Biraz RDA işini araştırdım ve genellikle RDA için squank bir mod kullanımı öneriliyor. Mod olarak ne önerirsiniz?

Rda için squonk şart değil hocam. Damlatırsınız üstten sorun olmaz. Mod konusunda bütçe ilk parametre olabilir
Üstten damlatma biraz ahmetli geliyor. Ama sanırım önce tecrübe etmek için RDA atomizer alıp deneyip memnun kalıp, sonra squank bir moda para vermek daha mantıklı geldi gibi.

Son olarak MTL içim için ayrı bir önerin olur mu yoksa yine RDA ile MTL içim mi tavsiye edersiniz aroma keyfi için?

Üstten damlatma biraz ahmetli geliyor. Ama sanırım önce tecrübe etmek için RDA atomizer alıp deneyip memnun kalıp, sonra squank bir moda para vermek daha mantıklı geldi gibi.

Son olarak MTL içim için ayrı bir önerin olur mu yoksa yine RDA ile MTL içim mi tavsiye edersiniz aroma keyfi için?
Once tecrube edin aradiginizi bulduktan sonra mod bakarsiniz.

Mtl icin baya karisik durum. Herkese gore farkli bir durum soz konusu.

Geri