• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Major RTA Atomizer Pamuklaması?

Sunucu50

Community
Merabalar ilk öncelikle bu sayfayı kuran herkese gönülden tskkur ederim
Sorun: majör atomizer pamuklama yapıyorum fakat ikinci tankı dolum yaptığım da hava deliğin e likit birikiyor bir türlü çözemedim kronik sorun halini aldı
Şimdiden tskkur ederim

Birinci ihtimal değil o halde.
Hava deliğinin açık olması etki eder etmesine de, çok az etki eder.
İkinci olası sebep, @Badmojo hocamın da değindiği şekilde dolum yaptıktan sonra atomizer dikey durumda iken üst kapağı conta hizasına kadar tanka yerleştiriyoruz, sonuna kadar oturtmuyoruz. Bir elimizle atomizerin base kısmını kavrayıp, diğer elimizle üst kapağı destekleyerek atomizeri baş aşağı çeviriyoruz. 5-10 saniye kadar likitin ters yönde bir miktar süzülmesini bekliyoruz. Böylelikle hava boşluğu deck tarafına geçer. Bu vaziyette üst kapağı yerine tam oturtuyoruz.
Selamlar.

Birinci ihtimal değil o halde.
Hava deliğinin açık olması etki eder etmesine de, çok az etki eder.
İkinci olası sebep, @Badmojo hocamın da değindiği şekilde dolum yaptıktan sonra atomizer dikey durumda iken üst kapağı conta hizasına kadar tanka yerleştiriyoruz, sonuna kadar oturtmuyoruz. Bir elimizle atomizerin base kısmını kavrayıp, diğer elimizle üst kapağı destekleyerek atomizeri baş aşağı çeviriyoruz. 5-10 saniye kadar likitin ters yönde bir miktar süzülmesini bekliyoruz. Böylelikle hava boşluğu deck tarafına geçer. Bu vaziyette üst kapağı yerine tam oturtuyoruz.
Selamlar.

Ustad hepsini denedim denemediğim yol kalmadı acaba ben pamuğu haftada 1 degistiriyorum acaba pamuk likiti tutma etkisini kaybediyor olabilirmi pamuklama olarak pamuklamayi bol yapıyorum bir kaç ustada gösterdim her hangi bir sorun yok teskkurler

Ben majör'ü her zaman alttan dolduruyorum. Top capi çıkarmak yerine chimneyi gevşetip camdan tutup çıkartıyorum aynı şekilde de takıyorum. Böyle de bi deneyebilirsiniz

Geri