Pillerden çektiğiniz akım, doluluk oranına göre değişir. Muhtemelen pilinizin amper değeri yetersiz geliyor yarıyı geçince. Durum bu ise ya sarım/coil pile göre seçilecek yahut daha kuvvetli bir pile geçilecek.Drag m 100 s aldım yeni , şarjı %30 lara düşünce verim çok düşüyor . Makinenin kendisimi böyle yoksa bi problem mi var ?
Bir pil doluyken maksimum 4.2 volt güç verir, nominal 3.7'ye düşer, bitmeye yakın 3.3'e düşer hocam. Tabi daha aşağı da düşer de, cihazın chipi Dicodes, DNA, YiHi benzeri bir çip değilse pil 3.3 volta düştüğünde cihazın performansı da düşer. O bütçedeki her makine böyle anlayacağınız.Drag m 100 s aldım yeni , şarjı %30 lara düşünce verim çok düşüyor . Makinenin kendisimi böyle yoksa bi problem mi var ?
Başka pil siparis verdim onu deneyeceğim.Bir pil doluyken maksimum 4.2 volt güç verir, nominal 3.7'ye düşer, bitmeye yakın 3.3'e düşer hocam. Tabi daha aşağı da düşer de, cihazın chipi Dicodes, DNA, YiHi benzeri bir çip değilse pil 3.3 volta düştüğünde cihazın performansı da düşer. O bütçedeki her makine böyle anlayacağınız.
Piliniz şarj döngüsünü tamamladıysa olabilir ama normal pilde de bu durumları yaşayabilirsiniz. Deneyin bakalım bir hocam.Başka pil siparis verdim onu deneyeceğim.
Bi paylaşımım daha vardı zeus x başlıklı uyku sersemiyle buraya yazmışım . Hazır buradayken sorayım 0.45 ohm normalmiUyku sersemiyim tek tel sarım derken? bu cihaz hazır coil atomizer kullanmıyor muydu. Yukarıda kutu içeriğinden çıkan coillere bakmışım belli ki. Vereceği değerleri de yazmışım yani en azından ürün bilgisinde yazan oymuş.
Hazır tel kullandım Ni80 Flat Core Alien Clapton (0.3*0.8+32ga). Atomizeri söktüm tekrar taktım .DL konusunda bilgi sahibi değilim. Kullandığınız telin ne olduğunu, kaç mm çap ile sardığınızı kaç tur sardığınızı mutlaka belirtin. Ayrıca sarım yaptıktan ve Dry burn yaptıktan sonra atomizeri cihazdan söküp tekrar takın bazı cihazlar bu şekilde son okumayı yapar. pamuklamayı bu işlemde sonra yapın. Ama bidliğim kadarıyla ki çok bilmiyorum DL de çoğu kişi hazır sarım tel kulllanıyor. Yani ben konuşmalardan öyle anlıyorum belki de yanlış anladım bugüne kadar.