• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Luxe 2 için yorumlarınız

Zgrrs

Community
Selamlar, bir tanıdık eskiden Revenger kullanıyormuş. Her ne kadar DL konusunda çok bilgim olmasa da benden tavsiye istedi. Tedarik listesinde olduğundan ve önceki cihazına benzerliğinden Luxe 2 aklına yattı sanırım. Siz ne diyorsunuz, cihazın akarı kokarı, kronik bir sorunu var mı?
Genelde tavsiye isteyenlere, ustaların zaten tavsiye ettiğini bildiğimiz bir ürün olduğu için L200 derdik ama, ürün var mıdır yok mudur uğraşına girmeyip listedekilerden bir tane seçmeyi tercih ettik.

luxe 2 derken luxe x2 modelini kastediyorsan eğer, watt ayarı olmayan ortalama sıcaklıkta buhar veren 2000 mahlık küçük her cebe sığar bir makina. luxe serisinin bütün kartuşlarıyla da uyumlu bu arada hem boş kartuşla hem coilli kartuşlarla rahatlıkla kullanılabilir. mtl için üretilmiş özellikle ama mtl de benim gibi soğuk buhar sevenler için çok tatmin edici değil çünkü pilinin en düşük seviyesindeyken bile ılık buhar veriyor.

Yok pod modları eledik. Mod Ato şeklinde gidecek ama hazır coil olsun da istiyor. Çift pilli kit olan luxe 2 yi tercih edecek. Yorumlar, kullananlarin fark ettiği detaylara göre bakacağız işte.

haa büyük olan pardon ben yanlış anlamışım sorry :)
ben luxe serisinin sadece podmodlar için olduğunu düşünmüştüm meğer kocaman 220 wattlık makinesi varmış :D
hazır coil dersen luxe podmod serisindeki her makina olur bence.

Sana ürün bakarken luxe podlara hakim oldum zaten. İlk pod mod istiyordur diye Xr Max işini görür dedim ama eski cihazı mod atoymus, o yolda ilerlemek istiyor.

Hocam luxe 2 cihazı beğendi, eğer liste guncelse tedarik edilebilirliği içinde tercih sebebi oldu. Eğer kullanan bilen, sorunu, olumsuz yanı hakkında deneyimi olan varsa onun sağlamasını yapalım diye başlık açtım. Bir çok güzel cihaz var elbet, cihaz kötüdür hatası kusuru vardır o zaman başka bir cihaz bakalım derim arkadaşa.

Geri