• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Likitlerinizin Aroma Oranı Yüzde Kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bf109e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bf109e

Community
Sayın forumdaşlarım, Mtl içim için demlediğiniz likitlerin aroma oranları % kaçtır genel olarak?

DL de %17 ile %25 aralığında kullandım ben ama artık %10 deneyeceğim. Azalacak mı tat alamayacak mıyım bakacağım ona göre hareket edeceğim.
Mtl de %17 ile demlediğim likitler oldu keyif aldım iyiydi. Ama koili tankta bitiriyor. Bazen günlerce değişmiyorum kocaman etrafı siyah balçık gibi oluyor bazen süreyi uzatınca çektikçe o balçık dripte biriyor yıkamayınca ağıza geldiği oluyor. O yüzden daha düşük aroma soft tat öneririm :):)

Parliament Blue Tabac içerdim. Önerilen %8'di, %5 bana yetiyordu. Şimdi Dark Blended Tobacco içiyorum. %4.5 DBT, %0.5 Acetyl Pyrazine. Yetiyor. :)

Kullanılan aromanın yoğunluğuna göre değişir.Örneğin FE aromalarını %2 ile demlerken , FA aromaları %5-10 aralığında demlerim.

Bu sorunun cevabı kullanılan markaya göre değişir. Konsantre olanı var olmayanı var. %5 oran ile %10 oran aynı olabilir demek istiyorum yani.

Peki black honey deneyen var mı? Varsa nasıl kombinlediniz?
Ben biraz deneyeyim dedim, % 18 olacak şekilde;
black honey,
french vanilla,
Bavarian cream,
Whipped cream,
Cotton candy,
İle demlemeye bıraktım, 12 gün oldu biraz deneyeyim dedim çiğ bir çikolata tadı var, şimdi biraz seyreltip black honey oranını arttıracağım, belki de tam demlenmediği için öyle bir tad aldım.

Geri