• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Likitin Tadı Kaçar Mı?

hakan2200

Community
Merak ettiğim, Yerli aldığımız bu çıt kapaklı likitlerin kapaklarını ilk biz mi açıyoruz. Yoksa dolum yaparken firma bu çıt kapakları açıp mı dolum yapıyor. Kapağı aşağı bastırarak açtığımdan çıt hissiyatını hiç alamadım. ????

IMG_20230519_110055~2.jpg

1684486576800.png Önce dolum yapılır sonra kapak kapatılır. En azından biz öyle yapıyoruz :D
Neden o sesi almamış olabilirsiniz? Belki de üretici sabit mg de demleme yapıp şişeleyip, siparişe göre nicShot ekleyip gönderiyordur. Yeni kapakta takmıyorlardır. Ya da ilk kapağı takarken yamul oturmuştur tekrar çıkartıp takarken tırnakları kopmuştur. :)

hocam kapağın sıkı sıkı kapatılmasının ciddi bir önemi yok, o iğne uç kısmından hava girmiyor zaten, açık da bıraksan hava girişi görmezden gelecek kadar az
ancak
şişeyi yarılayıp kenara koyarsan nic okside olur ama çoğu zaman tadını kaçırmayabilir, yüksek mg için fark olabiliyor
bazı aromalar zaten demleme süresinden sonra 3-4ayda tatsız tuzsuz hale gelebiliyor, tütünde bu durum yaşanır ama meyve/pastanede görmedim

Merak ettiğim, Yerli aldığımız bu çıt kapaklı likitlerin kapaklarını ilk biz mi açıyoruz. Yoksa dolum yaparken firma bu çıt kapakları açıp mı dolum yapıyor. Kapağı aşağı bastırarak açtığımdan çıt hissiyatını hiç alamadım. ????

Ekli dosyayı görüntüle 63859
Hocam onu bende yaşadım çok kez en son dedim abi bu kapaklar niye böyle o kapakları kapatmaya bizde makine var dedi bazen kapatırken çok güç uyguluyor kırılıyor ama ürünün sıfır gönlün rahat olsun dedi :)

Geri