• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Likit'de Kaç MG Nik* Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Likit'de Kaç MG Nik* Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    203
Nic 6 ile başladım 10 aydır 9mg ile devam ediyorum
10 gün önce yeni demlediklerimi 6mglik yaptım
Nic düşürmek lazım yoksa bünye ne versen ona kendini adapte ediyor yani 12mg içsem 10 gün sonra 9 kesmez. O yüzden düşürüp mevcut yeni duruma alışmak lazım
Merck nic kullanıyorum

mtl'de DIY kit gibi birşey demlerken 15mg nbaseden kullanıyorum, düz 10mg oluyor.Ama diğer tekil aromalarda demlerken 12mg nbase kullanıyorum,aromanın kullanım dozajına göre 10.8-11.6.mg civarı tam standartı olmayan seviyelerde nihai ürün demleyip içiyorum,gayet memnunum.
dl'de 6mg nbaseden demliyorum,DIY türü şeylerde 4mg-5.2mg arası nihai ürün çıkıyor,4mg pek kesmiyor 5.2mg sert geliyor,bir sonrakine 4.5mg'ye denk gelecek şekilde standart hale getirip demleyeceğim.

Şahsen Türkiye de üretilen yahut benim evde demlediğim likitlerde 9mg kullanıyorum. Chem Nic. Yalnız Premium diye atfettiğimiz ithal likitlerde 12 mg kullanıyorum.

Günde 2 Paket sigara içen bir insandım beni tatmin ediyor. Daha fazlasına bence bünyenizi alıştırmayın

3-4mg arası kullanıyorum uzunca süredir. Yakın zamanda merak ettiğim bi aromayı 9mg kullanan arkadaşımdan denemek için alıp 2-3 fırt çektim, yarım saat dönüp durdu kafam.

Elektroniğe geçiş sonrası, onca sene ateşliyi nasıl içebilmiş olduğuma şaşırdığım dönemler gibi, tüm gün 18mg Dekangları gömdüğüm ilk zamanları hatırladıkça da hala şaşırıyorum.

Geri