• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Yapımı (Endüstriyel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Koskoca firmanın marka yöneticisi bile pico kullanıyor farkettin mi üstad ? :D

Picolar nautilus atolarla deneme keyfi sürüyorlar valla :) biz boşuna mı atomizerdi moddu kovalıyoruz acaba :D

Şöyle seri üretim videoları izlerken hep hipnoz oluyorum nedense. Çok güzel paylaşımlar teşekkürler @#ff0000 üstadım.
Pico+nautilusa ben de şaşırdım biz çok yanlış gelmiş olabiliriz :)

NET Vaper dede de bayağı tüketiyor bu markayı. görsem affetmeyeceğim de hiçbir yerde göremedim.
Işığı sonunda gördü o, evet. ???? Şaka bir yana, eğer yurtdışından temin etme şansı bulursanız, satışların biraz hareketli olduğu yerlerden almayı tercih etmenizi öneririm. Bu serileri çalışırken online alışverişte yakın tarihli ürün olayıyla çok karşılaşmıştım.

Işığı sonunda gördü o, evet. ???? Şaka bir yana, eğer yurtdışından temin etme şansı bulursanız, satışların biraz hareketli olduğu yerlerden almayı tercih etmenizi öneririm. Bu serileri çalışırken online alışverişte yakın tarihli ürün olayıyla çok karşılaşmıştım.
hocam şimdilik pek öyle bir imkan görünmüyor. birisi getirirse fahiş fiyatlarla, mecburen, deneriz diye umuyorum.

Kendin yap falan filan geçti yaw.
Eskiden di onlar. Nbase, aroma fiyatları olmuş düğün parası. Tel ve pamuğu hiç saymıyorum bile. Kulak temizleme çubuğundaki pamukları kullanacağız neredeyse. 30-35 TL aldığımız piller olmuş 100-150 TL.
Ölelim en iyisi.

Geri