Aşırı canım çekti be.
Koskoca firmanın marka yöneticisi bile pico kullanıyor farkettin mi üstad ?Aşırı canım çekti be.
Pico+nautilusa ben de şaşırdım biz çok yanlış gelmiş olabilirizKoskoca firmanın marka yöneticisi bile pico kullanıyor farkettin mi üstad ?
Picolar nautilus atolarla deneme keyfi sürüyorlar valla biz boşuna mı atomizerdi moddu kovalıyoruz acaba
Şöyle seri üretim videoları izlerken hep hipnoz oluyorum nedense. Çok güzel paylaşımlar teşekkürler @#ff0000 üstadım.
Evet o gün herkesin pico ve Nautilus kullanası varmış ????Fzla takılmamak lazım her setubunu yanında taşıcak diye bişey yok o gün ona denk gelmiştir
Herkeste bizim millet kadar gösteriş meraklısı değil????
Vape fuarımda üretici firma standından vs vs gibi yerlerdende olabilir o görüntü dediğim gibi pek takmamak lazımEvet o gün herkesin pico ve Nautilus kullanası varmış ????
Hocam taktığım bir şey yok. Benimkisi latifeydi. İyi günler.Vape fuarımda üretici firma standından vs vs gibi yerlerdende olabilir o görüntü dediğim gibi pek takmamak lazım
NET Vaper dede de bayağı tüketiyor bu markayı. görsem affetmeyeceğim de hiçbir yerde göremedim.Başlıkla doğrudan alakalı olmasa da geçenlerde bahsi, bir şekilde, geçmişti diye eklemiş olayım,
Işığı sonunda gördü o, evet. ???? Şaka bir yana, eğer yurtdışından temin etme şansı bulursanız, satışların biraz hareketli olduğu yerlerden almayı tercih etmenizi öneririm. Bu serileri çalışırken online alışverişte yakın tarihli ürün olayıyla çok karşılaşmıştım.NET Vaper dede de bayağı tüketiyor bu markayı. görsem affetmeyeceğim de hiçbir yerde göremedim.
hocam şimdilik pek öyle bir imkan görünmüyor. birisi getirirse fahiş fiyatlarla, mecburen, deneriz diye umuyorum.Işığı sonunda gördü o, evet. ???? Şaka bir yana, eğer yurtdışından temin etme şansı bulursanız, satışların biraz hareketli olduğu yerlerden almayı tercih etmenizi öneririm. Bu serileri çalışırken online alışverişte yakın tarihli ürün olayıyla çok karşılaşmıştım.