• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Likit ve Sarım Hakkında

muhammetasari

Community
Merhaba Dostlar,

Öncelikle mevcut setup : Pico + Bishop MTL 0.90 Ohm ( Temco 27 GA 2.5 mm 6 tur) şekilde.
Denemiş olduğum likitler: Dinner Lady peach ice 6 mg 70/30 ve Smokehunter 9 MG MTL 50/50 serisi.

Problemim : Dinner Lady kesinlikle boğaz Vurumu yok denecek kadar az ve aromayi yoğun alamıyorum devamlı emzik gibi elimde. Smokehunter likitlerde aroma ve boğaz Vurumundan memnunum fakat 1 2 çekimden sonra boğazım zimparanlanmis gibi oluyor.

İstedigim: beni hem boğaz Vurumu konusunda tatmin edecek ama boğazımı zimparalamayacak hemde nikotin olarak doyuracak bir likit arayisindayim.Ayrica Bishop i sarim konusunda doğru kullandığından emin olmak istiyorum .

Önerilerinize açığım dostlar.

çare siegfried bence
merck içtiğimi sieg ile içemiyorum
smokehunter 9mg rahatsız ediyor ama içeriğini bilmediğim için bişe diyemedim
6mg sieg deneyin veya 12mg denk gelecek şekilde salt-b alın

Merhaba hocam;

Merck VG Merck PG Merck NIC 6 ve 9 mg ve Merck Merck Siegsiegfried 6 ve 9mg deneme siparişi verdim. Hepsini aromalandırmadan denemek istedim açıkçası.Ayrıca saltnic sıcak bakmıyorum.

Smoke Hunter İçerik :
Wilmar – Gliserin (VG)
Nicselect/Hiliq. – Terepatik Nikotin (Nic.)
İneos – Propilen Glikol (PG)
TFA, FE, FA, CAP, IN Aroma

Merhaba Dostlar ,
Merck VG Merck PG Merck Nic 9 mg 60\40 ile şu anda 0.90 Ohm da 12W ile keyfime diyecek yok. Herşey tam istediğim gibi. Siegfried 9 mg biraz bana yavan geldi açıkçası. Bilginize.

Merhaba Dostlar,

Öncelikle mevcut setup : Pico + Bishop MTL 0.90 Ohm ( Temco 27 GA 2.5 mm 6 tur) şekilde.
Denemiş olduğum likitler: Dinner Lady peach ice 6 mg 70/30 ve Smokehunter 9 MG MTL 50/50 serisi.

Problemim : Dinner Lady kesinlikle boğaz Vurumu yok denecek kadar az ve aromayi yoğun alamıyorum devamlı emzik gibi elimde. Smokehunter likitlerde aroma ve boğaz Vurumundan memnunum fakat 1 2 çekimden sonra boğazım zimparanlanmis gibi oluyor.

İstedigim: beni hem boğaz Vurumu konusunda tatmin edecek ama boğazımı zimparalamayacak hemde nikotin olarak doyuracak bir likit arayisindayim.Ayrica Bishop i sarim konusunda doğru kullandığından emin olmak istiyorum .

Önerilerinize açığım dostlar.
Hocam likit deneyerek paranızı boş yere harcamayın elinizde ki atomizerden memnunsanız yedekte dursun boğazınızı tahriş etmeyecek M-M-M yada S-M-M nbase alıp yanına da kuma rta alabilirsiniz

Hocam likit deneyerek paranızı boş yere harcamayın elinizde ki atomizerden memnunsanız yedekte dursun boğazınızı tahriş etmeyecek M-M-M yada S-M-M nbase alıp yanına da kuma rta alabilirsiniz
Merhaba Hocam, Şu anda MMM sek nbase Bishop ile memnunum hatta m nic biraz tatlımsı bile diyebilirim ????

Bishop edinmeden önce Kuma edinmeye çalışmıştım fakat stoklarda mevcut değildi.

Geri