• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit Likit Tavsiyesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StyLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StyLee

Community
Öncelikle merhaba herkese
önceden elektronik sigaraya dl olarak başladım (2 yıl dl içtim) genelde meyveli likitler tüketirdim dl de belli bir süre sonra dl içtiğimden dolayı midede şişlik gaz sorunu diş eti çekilmesi yaşadığımdan tekrardan elektroniği bırakıp sigaraya döndüm bir süre sigara içtikten sonra sigaranın beni çok tıkaması leş gibi kokmak merdivenlerden rahat çıkamamak gibi sebeplerden dolayı yaklaşık 5 ay önce elektronik sigaraya tekrardan başladım şuan mtl kullanan biriyim genelde 9 mg içiyorum gayet memnunum mtl den fakat bildiğiniz üzere mtlde meyveli likitler pek güzel olmuyor içimi bana göre tabi bu mtl de 5 ay içerisinde tükettiğim likitler evyap tribeca , ry4 , calipter , gofy juice , kahve , ünicorn milk tribeca ve kahveyi severek tükettim evyapda şöyle sıkıntım var aroma istediğim gibi değil belli bir süre sonra insanda elektronik sigara bu değil dedirtiriyor tadı tuzu yok likitin ister istemez soğuyorum ve sigaraya yöneltiyor insanı ki içmek istemiyorum sigara.
Forumdan 2 tedarikçiden likit aldım birinin içimi iyidi fakat aroması az diğeri ise içilmeyecek kadar kötü likit arayışında olmaktan sıkıldım bu konuda sizlere danışmak istiyorum premium olur bildiğiniz güzel evyap yapan biri olur bunu alırsan hem aroma hem içimi olarak seni gayet mutlu eder dediğiniz likit varmıdır? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Oyla 0
Fe ve cdd aromalarını öneririm.
Fe real cig+555 eşit oranda 1’er ml toplam 2ml olacak şekilde 98ml nbaseye.
Fe ry4 şu aralar tek tükettiğim likit
Fe cohiba
Cdd no 4 ve no 8
Keyf parliament blue
Bu aromaları deneyip de memnun kalmayanı çok görmedim

Son düzenleme:
Fe ve cdd numaralarını öneririm.
Fe real cig+555 eşit oranda 1’er ml toplam 2ml olacak şekilde 98ml nbaseye.
Fe ry4 şu aralar tek tükettiğim likit
Fe cohiba
Cdd no 4 ve no 8
Keyf parliament blue
Bu aromaları deneyip de memnun kalmayanı çok görmedim
hangi siteden bunları inceleyip alabilirim

Fe ve cdd’leri ilke kimyadan, parliament blue’yu keyfnbase’den alabilirsiniz.
Edit: Bu arada hocam ry4 tükettiğinizi söylemişsiniz, tahminimce tfa ry4 double almışsınızdır. Fe ry4 bambaşka çok farklı. Kesinlikle öneririm.
evet double olanını denedim listeme ekledim şuan teşekkür ederim ilginiz için.

Geri