tekelmavisi
Community
önerebileceğiniz baymayan aroması kaçmayan sağlam likit satan bir site var mı?
@GaziHazar @Kobareklamlardaki site(ler) 10 farklı isimde site hepsi tek kişiye bağlı. Acemi olmayanlar sahte likit sattığını ve iletişimin sıfır olduğunu söylüyor. Site nasıl reklamını veriyor anlamış değilim.
Sitelerin tamamı Saltica tarafından sponsorluk karşılığında eklenen siteler.@GaziHazar @Koba
üstatlar; bence ciddiye alınacak bir konu @Wampiro arkadaşın söyledikleri
açıklama yapar mısınız?
Kesinlikle yasak değil. Seni tenzih ederim, Yeter ki artık milleti bıktıran reklam çalışması olmasın.site ismi paylaşmak yasak değilse paylaşabilirim birkaç tane
Aynen güzel site önerileri varsa beklerizKesinlikle yasak değil. Seni tenzih ederim, Yeter ki artık milleti bıktıran reklam çalışması olmasın.
Five pawns ekledim hocam podmod-burada2.com sitesinden hocam güvelinir site midir bilginiz var mı1- reklamlardaki sitelerimiz;
En Uygun Fiyatlara Elektronik Sigara - POD MOD BURADA
%100 orjinal Saltica, Vozol kullan at Elektronik Sigara siparişi verebilir, aynı gün kargo ve kapıda ödeme Sizi Bekliyor. 1.000TL Üzeri KARGO BEDAVApodmod-burada2.com
2- forum tedarikçilerimizDinner Lady Salt | SALT LIKIT - saltlikit5.com
Dinner Lady Salt Likit, her seviyeden Pod Mod kullanıcılarının damak zevkini tatmin etmek için tasarlanmış çok farklı aroma sunan oldukçasaltlikit5.com
*****FİYAT LİSTESİ*****
ATOMİZER-MOD-KİT-PİL
*Aspire zelos 3 kit=3790₺
*Aspire zelos x kit=3990₺
*Geekvape T200 kit=4590₺
*Voopoo drag 4=3990₺
*Voopoo argus xt kit=2990₺
*Vaporesso gen 80 s itank 2 edition kit=3590₺
*Lost vape thelema mini kit=3190₺
*Geekvape z x atomizer=1990₺
*Smok tvf 12 atomizer=990₺
*Aspire Natilus 3 atomizer=1890₺
*Aspire Natilus 3s atomizer=1990₺
*Uwell crown V atomizer=1990₺
*Sony vtc6 pil=320₺
SALT LİKİTLER
*Saltica=525₺
*Five pawns=695₺
*Yogi=695₺
*Halo=695₺
*Dinner lady=695₺
*E-liquid france=695₺
*Nasty=695₺
*Naked=695₺
*Vgod=695₺
*Pod salt=695₺
*Professor...
- Darkvape
- Cevaplar: 375
- Forum: Tedarikçi İlanları|Sıfır Ürünler
Likit Merkezi (riotbar satıyor, en üst serisi sense ama ben 60ml şişeye 10ml nbase ekledim bugün, sense aroması çoook fazla bana)Tedarikçi İlanı Konu '♨️Güncel Ürün Listesi♨️'
Takas,pazarlık,taksit,Kapıda ödeme ve Elden teslim BULUNMAMAKTADIR
İade/Değişim Kusurlu ürünlerde Ürün çalışana kadar video kaydı şartıyla bulunmaktadır
Renk Ve Stok bilgisi için lütfen özelden mesaj atınız.
...….……..Güncel Ürün Listesi
..………..
ÖZEL SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ BİR SÜRELİĞİNE ARA VERMİŞ BULUNUYORUZ EN KISA SÜREDE YENİDEN SİZLERLEYİZ.
Kargo
Kargo ücreti 100₺ dir.
Kargo Ücreti Önden Peşin Alınmaktadır.
3.500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo bedava.
Verdiğiniz siparişler 3 “İŞ GÜNÜ” içerisinde sizlere kargolanır eğer herhangi...
- SenseiVape
- Cevaplar: 274
- Forum: Tedarikçi İlanları|Sıfır Ürünler
İnternette sahte ürün satıyor diye şikayetler var en iyisi tedarikçilerden almak forumda.Five pawns ekledim hocam podmod-burada2.com sitesinden hocam güvelinir site midir bilginiz var mı
Haklısınız hocam tedarikçilerden likit merkezi övülmüş oradan sipariş geçeceğimİnternette sahte ürün satıyor diye şikayetler var en iyisi tedarikçilerden almak forumda.
Hocam tütünlü likit hiç denemedim. Nasıl oluyor acaba? DL'de içilir mi? Cherry Cigar likiti vardı jvaper'de. Onu denediniz mi nasıl?jvaper hala daha aktif olarak likit satışına devam etmekteymiş. Uzun zamandır alışveriş yapmadım kendisinden fakat yoğun alışveriş yaptığım dönemde tütünlü ve kavruk pastane tatlı likitleri gerçekten başarılıydı. Denenebilir.
Hocam ben çok uzun zamandır ateşli kullanıyorum. Buharlıya tekrar dönüş aşamasındayım ve ekipman toparlama evresindeyim.. Buharlı dönemimde tütünlü likitlere tribeca ile başlayıp puro aromalı likitlerle devam etmiştim. Jvaper'ın tribecası baya baya güzeldi adv kullanıyordum, onu önerebilirim geçiş aşaması için.. Cherry Cigar'ı hiç denemedim ama benim damak zevkime hitap ederdi diye düşünüyorum.Hocam tütünlü likit hiç denemedim. Nasıl oluyor acaba? DL'de içilir mi? Cherry Cigar likiti vardı jvaper'de. Onu denediniz mi nasıl?
Hocam tütünlü likit hiç denemedim. Nasıl oluyor acaba? DL'de içilir mi? Cherry Cigar likiti vardı jvaper'de. Onu denediniz mi nasıl?
Afiyet olsun hocam sağ olun.Ekli dosyayı görüntüle 65880
tam da cherry cigar içerkene gördüm, jvaper değil aromaburada ama bu
%10 ekledim, çoğu cherry cigar gibi cherry kısmı rahatsız etmedi beni ama cigar eksik kaldı dl içimde bana göre
azcık puro aroma atsam kral olcakmış, diğer demlemeye atıcam
seviyorsanız tavsiye ederim
Ya benim merak ettiğim şu. Tütün aromalı likitlerde bildiğimiz sigara tadı mı geliyor nasıl oluyor? DL'de iyi gider mi yani?Hocam ben çok uzun zamandır ateşli kullanıyorum. Buharlıya tekrar dönüş aşamasındayım ve ekipman toparlama evresindeyim.. Buharlı dönemimde tütünlü likitlere tribeca ile başlayıp puro aromalı likitlerle devam etmiştim. Jvaper'ın tribecası baya baya güzeldi adv kullanıyordum, onu önerebilirim geçiş aşaması için.. Cherry Cigar'ı hiç denemedim ama benim damak zevkime hitap ederdi diye düşünüyorum.