• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Likit sigarayı bırakma hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xim

Community
Merhabalar öncelikle konu yerinden tam emin değilim o yzüden kusura bakmayın.

Ben 1 hafta önce Caliburn G2 pod satın alarak e-sigaraya geçiş yaptım. Başlamadan önce günde 1 paket sigara içiyordum. 25mg Vgod marka salt likit ile başladım fakat çok fazla doyurucu olmadığından günde 3-4 dal sigarada içmeye devam ettim. Dün Manhattan lucky born (amber misk) 50mg aldım bu seferde hiç içemiyorum çok ağır geliyor her dumanda göğsüme resmen taş oturuyor ve direk öksürtüyor. Şimdi gidip 35mg siparişi geçsem ondada aynı problem yaşacağım gibi bu sefer evde kullanmayacağım bi ton likit olacak gibi görünüyor işin içinden çıkamıyorum.

Bir öneriniz yapmamı önerdiğiniz bir şey var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığım pod: Caliburn g2 - 1.2 ohm
Kullandığım likitler: Manhattan Amber misk 50mg (salt) - Vgod 25mg (salt)

Merhabalar öncelikle konu yerinden tam emin değilim o yzüden kusura bakmayın.

Ben 1 hafta önce Caliburn G2 pod satın alarak e-sigaraya geçiş yaptım. Başlamadan önce günde 1 paket sigara içiyordum. 25mg Vgod marka salt likit ile başladım fakat çok fazla doyurucu olmadığından günde 3-4 dal sigarada içmeye devam ettim. Dün Manhattan lucky born (amber misk) 50mg aldım bu seferde hiç içemiyorum çok ağır geliyor her dumanda göğsüme resmen taş oturuyor ve direk öksürtüyor. Şimdi gidip 35mg siparişi geçsem ondada aynı problem yaşacağım gibi bu sefer evde kullanmayacağım bi ton likit olacak gibi görünüyor işin içinden çıkamıyorum.

Bir öneriniz yapmamı önerdiğiniz bir şey var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığım pod: Caliburn g2 - 1.2 ohm
Kullandığım likitler: Manhattan Amber misk 50mg (salt) - Vgod 25mg (salt)
Manhattan likite mail atın hocam. 18 mg ile karıştırsam nasıl olur diye. Ya da onlar öneriyle gelebilirler size

• Beğendim
Tepkiler: Xim
Geri