Ben spica pro helix kit ile kullanıyorum kusma problemi yok.Ters salınım var. Skyline, Spica Pro gibi içten ek bir baca ile besleme ayarı yapılan sistemlerde, yanma odası küçük, etli ve bombeli olduğu için buhar hızlı soğuyor ve pamuğa ve decke geri akıyor, pamuk da kusma yapıyor. Likit içerisindeki malzemelerin buharlaşma ısıları farklı olduğu ve buharlaşıp - soğuduğu için de renk daha koyu oluyor.
Aroma ve kullanılan likitin etkisi oluyor ama Helix Kit çabuk soğuyan bir yapıda değil, çan ve baca kalınlıkları çift olmadığı için. Spica Pro'da da aromaya göre farklılık gösteriyor.Ben spica pro helix kit ile kullanıyorum kusma problemi yok.
Sevindim ION'da çözüm üretmenize ama Spica Pro ve Skyline'da coili yukarı kaldırmak aynı çözümü üretmiyor, çan tek kat ve bu hızlı ısınıp soğumasına engel oluyor ION'da. Özellikle Spica Pro ve Skyline'da besleme ayarı, çan içerisindeki hareketli 2. bir çan ile sağlanıyor. Bu hem toplam malzeme kalınlığının artmasına hem de 2 parça arasında hava gezinmesine sebep oluyor. ESF'deki Spica Pro başlığında da geçti konusu zaten. Bu kusma olayı her zaman olan bir şey değil, özellikle efektör ve aromaya göre değişiyor ve çözüm yöntemleri var. Ateşleme tuşunu erken bırakma, çan içini sık temizleme v.b.Katılmıyorun ion rba da da aynı kusma problemi coili yukarı kaldırınca sorun çözüldü.
@onepuffman ne diyorsa doğrudur dağılabilirsiniz
Bende kullandım bunları. Skyline spica v1 ve spica pro kullanıyorsanız %1-2 aroma ile demlenmiş evyap ile önüne geçebilirsiniz. Yoksa ikinci dolumda sızıyor böyle.
videolarini izledim, gercekten ilginc calismalari var. Ayrica pamuk alerjisi var galibaKonu, şöyle bir şeyi de aklıma getirdi,
İlginç videolar var bu kanalda.
Benzer şeyler geçmişti aklımdan seyrederken ???? Tam bir geek’miş adam yalnız????videolarini izledim, gercekten ilginc calismalari var. Ayrica pamuk alerjisi var galiba
Çok güzel açıklama hocam. Teşekkürler.Ters salınım var. Skyline, Spica Pro gibi içten ek bir baca ile besleme ayarı yapılan sistemlerde, yanma odası küçük, etli ve bombeli olduğu için buhar hızlı soğuyor ve pamuğa ve decke geri akıyor, pamuk da kusma yapıyor. Likit içerisindeki malzemelerin buharlaşma ısıları farklı olduğu ve buharlaşıp - soğuduğu için de renk daha koyu oluyor.