• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit LİKİT NİKOTİN SEVİYESİ SEÇİMİ AKLIM ALMADI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Questo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Questo

Yeni Üye
Merhaba dostlar , aklımın almadığı konu ben daha çok sigara içim olan 1.0 1.2 ohm pod kullanacağım ve bu ohm derecelerinde normal likit önerilmiyor çok fazla buhar yapıyor deniyor ben az buhar ve vurum dengesi arıyorum
salt likitlere baktığımda 25 , 35 çok fazla bir nikotin oranı günde 2 * 2ml pod içsem 80 mg nikotin yapıyor 1 ohm luk podda kullanabileceğim sadece salt likit mi ve normal likit alırsam eğer ne gibi bi problem yaşarım daha düşük nikotin oranlarına sahip ürünler gördüm normal likitlerde fakat salt likitlerde düşük nikotin oranı yok sanırım bilgi verirseniz sevinirim .

Teşekkürler bol dumanlar...

VG buharı veren PG aroma ve vurumu veren diyebiliriz kısaca. ve nikotin.
normal nbase aldığında 50/50 alırsan az buhar verecektir.
18. ile 15.mg ile içebilirsiniz. tabi bu kişiye göre değişken . bunu siz çözeceksiniz.

hocam istersen nikotinsiz iç
yüksek ohmlarda nikotin sana kalmış ancak 18mg üzeri normal nikotin pek içilebilir değil o yüzden salt nikotinler var
istersen 6mg bile salt nikotin alabilirsin o sana kalmış, onw hit wonder 6mg salt nikotinli likit satıyordu mesela salt diye yükseğe gerek yok
en son aromaburada bana 18mg salt yolladı o da normalde 9mg civarına denk geliyor gayet de güzel içiyorum ipx80 ile

yeni başlayan birisinin nbase saltbase işine girmesi ne kadar mantıklı DIY kit alıp aromanın üstüne salt base yüklemek DIY aromalar gerçekten kaliteli mi türkiye de olan şirketlerde bilmiyorum premium likitlerde ciddi manada

Yanlış bilmiyorsam salt likitlerde ml/nic olarak hesaplanıyor nic oranı. Yani ml başına 25 mg nikotin gibi olmuyor içinde.
ben bu konuyu nereye baksam ml başına düşen nikotin olduğunu okudum eğer öyle ise insanlar inanılmaz nikotin bağımlığına sahip 35 50 mg lık likitlerden günde 2 ml likit tüketiyorlar şaka gibi

ereye baksam ml başına düşen nikotin
Bir tek chem salt ürünlerinde saçma bir ölçeklendirme var, onun haricinde doğru.
insanlar inanılmaz nikotin bağımlığına sahip
Bunu söyleyebilmek için vücuda emilimi ne kadar onu bilmeniz lazım.

35 50 mg lık likitlerden günde 2 ml likit
Pahalı olduğu için en çok üçkâğıt nikoda yapılıyor, onu da belirteyim.

Geri