• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Likit Demleme İle İlgili Sorun

TheRoden

Community
Herkese selamlar,
Bundan 1 hafta öncesine kadar premixum markasının castle long ve tribeca aromalarını satın aldım ikisininde demlenme süreleri 3-4 hafta aralığında olduğunu biliyorum fakat kokusuna kanarak bir deneyeyim dedim ama sonuç felaket oldu aldığım tat garip tarif edemediğim bir tat kokusuyla neredeyse hiç alakası yok bunun demleme süresi ile ilgili olduğunu düşünüyorum fakat sizlerede sormak istedim şimdiden teşekkürler.

Herkese selamlar,
Bundan 1 hafta öncesine kadar premixum markasının castle long ve tribeca aromalarını satın aldım ikisininde demlenme süreleri 3-4 hafta aralığında olduğunu biliyorum fakat kokusuna kanarak bir deneyeyim dedim ama sonuç felaket oldu aldığım tat garip tarif edemediğim bir tat kokusuyla neredeyse hiç alakası yok bunun demleme süresi ile ilgili olduğunu düşünüyorum fakat sizlerede sormak istedim şimdiden teşekkürler.
Castle long denemiş olmalısınız ????
İlk zamanlar bourbon ve coconut çok rahatsız edici düzeyde oluyor. Demleme süresi bitiminde tekrar deneyin.

İçerisine tutun aroması girmiş bir likiti 3 ay-6 ay geçmeden içemiyorum. Kişisel tercih. Tribeca 45-60 gün aralığında güzel bir lezzete kavuşacaktır.
Ama castle long ne kadar demlense de içeriğinde ki bourbon aroması size hitap etmiyorsa durum fena.
Yine de 45 gün sonra şu an aldığınız tadı almayacaksınız. Ne kadar çok zaman, o kadar güzel sonuç.

Kişisel görüşüm;
Eğer Tütün aromalı likit seven bir MTL kullanıcısı iseniz likit demlemeyi değil de hazır likit kullanmayı tercih edin. Toplamda maliyet daha ucuza gelir. :)
Her zaman aynı tadı bulursunuz. Ve çok uzun süre beklemenize gerek kalmaz...

Geri