Haklısınız fakat bildiğiniz üzere evyap içen arkadaşlar daha iyi anlayacaktır likitin ayarı bileşenleri ve tutturması gerçekten zor bir iş buna göre mevcut atomizeriniz ile en keyifli içtiğiniz ve muhtemelen uygun bi atomizer ile de içtiğinizde güzel tad verecek likitleri yazmanızı amaçlamıştım.Likit konusunda şöyle bir yanılgıya düşüyoruz genel olarak:
Likit güzel / likit kötü
Aslında likiti; tel, pamuk ve en önemlisi de atomizer belirler. likitiniz damak tadınıza uyma durumu ayrı ancak bir örnek vermem gerekirse
Çok sevdiğim Manhattan Likit / Casablanca Night likitini en güzel veren, en keyifli içtiğim atomizer Kayfun X olmuştu. Ancak yine çok sevdiğim Red Tabac likitini ise bana göre çok kötü vermişti. Red Tabac ise en keyifli By Ka Se de güzel gelmişti.
Kendine has tadı olan Kendo Gold ile yine aynı markanın Flamingo Lake likiti dl içiminde çok keyifliydi.
Hasılısı benim açımdan atomizer / likit / tel / pamuk kombinasyonun tamamı önemli. Bunu bütünleyen mod / çip / pil kombinasyonu ise keyif konusunda hiç de yabana atılmaması gereken öğler.
katılıyorum bana uyan tatları yazdım zaten, bazıları pastane sever bazıları fresh sever bazıları tütün sever değişebilir hocampuanlamadan daha ziyade inceleme yapılmalı
@GaziHazar üstadın dediği gibi tat atomizer/pod ile değişir, atomizer/pod adı da belirtilerek yapılmalı
ben halen castle long içemiyorum mesela (orjianli denemedim çakma hep), ne iğrenç bişeydir o öyle yaa
ama castle için adam vuran çıkar
geçen arkadaşa latakia verdim bi şişe
iade etti bana bi tankı zor içmiş
son şişemdi lan son şişemi hediye ettim al dedim iç adam gibi tütün iç
ama o geri verdi bana
denize atacaktım ama sakinliğimi korudum
her tat her insana uymuyor...
hocam o yeterli değil tam olarakkatılıyorum bana uyan tatları yazdım zaten, bazıları pastane sever bazıları fresh sever bazıları tütün sever değişebilir hocam