• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara LF Lite 2019 (22mm klon) vs Dvarw mtl (22mm klon)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SWORD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki KF Lite kullandınız mı? Diğerinin artıları neler

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dvarw 16 klon olarak bende var. Bana göre lite 2019 klonu (uzatma kiti ve dome ile) ondan daha iyi. Dvarw 22 benzer mi 16 ile?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dvarw 16 için uygun mod bulmak lazım. Hangi moda taksam uymadı. Atlara konan kelebek gibi duruyor.

Deck doğal olarak ufacık. Tel sarımında daha uğraştırıcı. 22 olsa daha kolay olabilir ona bir şey diyemem.

Aroma iyi sayılır ancak aroma seçiyor. Tütün de iyi değil pastanede iyi.

Pamuklama dikkat istiyor. Dry hit olabiliyor. Hafif fokurdama var.

Kozmetik anlamda pek bir albenisi yok. Kötü değil iyi de değil.

22 liğe şans verir miyim? Evet veririm. 16 lık bana o kadar umut verdi.

Kayfun lite 2019

Sıcak buhar sorunu var dedikleri için SB tedarikçisi bellcapcim den aldım. Setli olanı aldım. Doğrudan dome ve uzatma kiti ile kullandım. Driptip ısınması da yaşanıyormuş düz olanlarında. Bu şekilde her 2 sorununda önüne geçtim.

İnanılmaz estetik geliyor bana.

Aroma seçmiyor. Tütünse tütün, pastane ise pastane hepsi iyi. İyi derken bir gus demiyorum. Ancak bana Penodat ı elden çıkarttı.

Deck çok basit. Sarım, pamuklama kolay. Araba sürerken trafikte likit doldurabiliyorum. O kadar kolay.

Boğaz vurumu yeterli.

Ilık buhar oluyor bu şekilde.

Driptipi muhteşem. Harika bir hissiyatı var.

Buhar performansı çok iyi.

Sıkı pamuk sevmiyor. Yine de dvarw 16 dan daha kolay pamuklaması.

Toplam içim kalitesini beğeniyorum. Fiyat performans olarak çok çok iyi buluyorum.

Dome cap ile fotoğrafını koyuyorum. Düz olanla görüntü anlamında kıyaslayabilmeniz için.
e2d576711e391a7871f4ad6099608d33.jpg

İtirazım yok çok yakışmış. Ancak bendeki modlar ağır abi :) en küçüğü nunchaku. Geri kalanlar Q mini ve minikin

Yazlık modculardan değilim o alışıldık ağırlık olmayınca sağda solda mod unutup sürekli düşürenlerdenim :)

Atomizer seçimi telefon seçimi gibi çok kişisel bir şey. Herkesin beklentisi farklı.

Burada adı geçen 2 atomizer de alanı pişman etmez. Konuştuğumuz teferruat kısmında hangisi bir tık önde yönünde.

Bende bir tık öne geçen kf lite 2019 olur sizde dvarw 16 veya 22

İkisi de klon olarak orijinallerini aratmayan başarılı atomizerler

Fiyat performans anlamında daha kötü atomizerlere karşı ikisi de fersah fersah öne geçer.

Bence Kayfun Lite 2019 uzatma kiti ile daha iyi. İki ürünüde kullandım. KLite 2019da tütünlü likit içtiğin zaman daha güzel bir tat alıyorsun. Ama pastane ve meyve tarzı içiyorsan Dvarw 22mm daha iyidir. KLite 2019da da pastane ve meyveli likitlerde de çok başarılı. Dvarw da afc vidalarını değiştirebiliyorsun. KLite da hava ayarını alttan sıkıyorsun. İkisinde de boğaz vurumu yok. Bence ikiside 0.80ohm üzeri tel ile kullanılmalı. Çünkü sıcak buhar veriyor.

Saygılarımla...

Kf lite 2019 deneyemedim fakat arkadaşım sayesinde dvarw 22 deneme fırsatım oldu. 28 ga 2mm 6 tur 0.90 ohm 14w olarak denedim. Ultem belcapp ile. Kendisinin ilk rta atomizeri olmasından dolayı ben pamukladım ve decki çok rahat gerçekten. Pamuklama ise oval deliklerden geçirip 1-2mm dışarda kalcak şekilde kesip bıraktım. Kullandığımız likit orjinal castle long 50-50 6mg olmasından dolayı akıtırmı acaba derken hiç akıtma yapmadı. Tek sıkıntısı bence tank yarılanınca driptip altında likit birikiyor ve içimde bir fokurdama hissi oluşuyor. Peçete yardımıyla 510 driptip girişini ve driptipi temizleyince sona erdi fokurdama hissi. Onun dışında aroması gerçekten çok güzel. Boşaz vurumu orta hallerde diyebilirim. Bu arada kullandığımız tank çok tanklı olan versiyon. Belki diğer firmaların klonları daha başarılıdır. Sevgiler.

Geri