• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Kylin tel önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samet177
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samet177

Community
Evet arkadaşlar kylin rta eski sürümünü kullanıyorum . Sürekli 26ga teli matkapla twist edip kullanıyorum artık sıkmaya başladı . Geekvape caterpillar track veya coil master staple straggered fused clapton tel alıp deneyeceğim de sizce kylin rta de yermi bu teller bunların dışında ulaşabilceğim tellerden neler uyar bu atoya. Normal bir pamuklamay'la yanma yapar mı ? .Kullananlar dan yorum rica ediyorum. Ve sihirlibuharın store kısmı vardı yenilendiğinde göremedim varmı bir bilgisi olan .

Oyla 0
Bence egzotik modellere geçmeden önce Fused Clapton'lar ile şansınızı denemelisiniz. Egzotik teller zaman zaman sıçratma gibi sorunlar yaratabiliyor, hassas pamuklanmaları lazım ve bana kalırsa kattıkları çok ekstra bir şey yok. Bir şey kaçırmıyorsunuz yani.

Şimdi Fused Clapton'ı hemen kısa yoldan edineyim derseniz benim bildiğim size @Aspirin yardımcı olabilir. Kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ancak "buralar bana pahalı gelir ben yurtdışı alışveriş insanıyım" derseniz AE gibi yerlerden de rahatlıkla bulabileceğiniz "Coilology" markasının "Tri-Core Fused Clapton" ürünlerini tavsiye ederim. Bana göre ideal ölçüsü 28x3+36 olmakla birlikte siz zevkinize göre bir ölçü ve materyal (KA1, Ni80, SS316L) seçebilirsiniz.

Birde Kylin RTA bunları kaldırır mı? Pekala kaldırır. Anladığım kadarıyla sızdırma problemi yaşamayan şanslı kullanıcılardansınız. Bu durumda elinizde kıymeti bilinmesi gereken çok güzel bir atomizer var bence. :) Ve hemen her türlü egzotik kurulumu yapabilirsiniz deck elverdiği ölçüde.

Geri