???? gelen cevapları çok merak ettimBu 3 chambers boğaz vurumu konusunda ne kadar fark eder ?
Aroma konusunda fark oluşturur diye biliyorum ama 3 ünü de ayrı ayrı denemeye üşendim. Hangisi ile kullanırsam boğaz vurumu artar ?Ekli dosyayı görüntüle 60994
Şimdilik ortadakini kullanıyorum, haftaya da 3. Yü denerim3. Daha iyiydi sanki hatırlamıyorum maalesef
???? abi pek haftaya bırakmasan sana zahmetŞimdilik ortadakini kullanıyorum, haftaya da 3. Yü denerim
Akşam eve gidince bir denerim İnşaAllah Ali senin için. Yoksa üşengeçlikten haftaya kadar ellemezdim ???????? abi pek haftaya bırakmasan sana zahmet
???? öyleyse talibim abi hiç bi atomizeri bu kadar sevmemiştim benAkşam eve gidince bir denerim İnşaAllah Ali senin için. Yoksa üşengeçlikten haftaya kadar ellemezdim ????
Zaten likit doldurması beni hasta ediyor. Bugün erlkonigin ler bi gelsinde pabucunu dama atacaz kuma nın
Akşam 3. Chamber i taktım, erlkonigin ler sebebiyle aksam içemedim bu sabah başladım içmeye. Sanki 1 tık daha arttı vurum ama emin olamıyorum psikolojik de olabilir. 2. Ve 3. Dönüşümlü kullanmaya devam edecem sanırım.???? abi pek haftaya bırakmasan sana zahmet
???? tamam abimAkşam 3. Chamber i taktım, erlkonigin ler sebebiyle aksam içemedim bu sabah başladım içmeye. Sanki 1 tık daha arttı vurum ama emin olamıyorum psikolojik de olabilir. 2. Ve 3. Dönüşümlü kullanmaya devam edecem sanırım.
Hangisini taktım öğlen dükkana gidince bakarım ama ilk defa bir atomizerden bu kadar boğaz vurum keyfi aldım. Çiftlemeyi düşünüyorum kumaya kuma getircem ???????????? tamam abim
Abi ben her gün yokluyom bulsam çökcem sen 2 ciyi diyon yapma böle şeyler duramıyom ????????Hangisini taktım öğlen dükkana gidince bakarım ama ilk defa bir atomizerden bu kadar boğaz vurum keyfi aldım. Çiftlemeyi düşünüyorum kumaya kuma getircem ????????
3. Numara bu demek doğru hissetmişim, psikolojik değilmiş ????Ekli dosyayı görüntüle 61052
bunu takmışım abi boğazımı parçaladı ????
Güzelmiş yedek olarak alayım ne olur ne olmaz ????
???? kardeşim tahmin dahi edemezsiz güzelliğini inanmazsan dayıya sor @SdmrykAbi ben her gün yokluyom bulsam çökcem sen 2 ciyi diyon yapma böle şeyler duramıyom ????????