olur tabii
olay şurada ki graham arkadaşlar zararlı maddeler içerirler, tfa için dx alacaksınız capella için graham cracker v2 zira acetoin diketone vs. yok ama azcıcık alkol içerirler ama dümdüz sade grahamdırlar
tfa cheesecake dediği de graham ama hindistan cevizi var diye hatırladım ama belli belirsizdir
flavour art kanadında ise graham crust var kuru bir graham değil ama bu da cheesecake tabanı ama azcık bi tereyağ var
gelelim tütün-graham ilişkisine
graham aroması sade ise alacağınız tütün ya bi tık aromatik olacak (mesela fe mlb ile gidebilir ya da cdd 309 ile ballı deneme yapılır maxx blend ile de yapılır) ya da bunu aromatikliği siz ekleyeceksiniz, belki acetyl pyrazine ve ry4 ile belki vanilya hatta fa zeppola tfa dx bavarian cream vb. bir aroma ile yumuşatacaksınız... hepsi tamam ama azcık daha tütün olaydı derseniz fe tobacco absolute eklersin 2-3 damla,
ama grahamınız sade değilse; misal fa graham crust kullanacaksanız fe blended tobacco golden virginia gibi bir aroma seçilebilir fa dark vapure veya latakia bile denenir
tütün severler derneği onursal başkanı gibiyim ancak reçetem yok, duruma aromaya o dönemki zevkime göre yakalıyorum bişeyler, ölçüsüz şahane kek yapan ev hanımı gibi oldum mix konusunda