Bf109e Community 5 Eyl 2019 #3 Ben de varım. Hem Kocaeli hem istanbul hiç farketmez ???? coğrafi konumun faydaları.
dodelu Community 25 Eki 2019 #4 hellö [emoji110][emoji1009] SSCB'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mihenk Community 13 Mar 2020 #10 Şimdi uzaklardayım abem roadless' Alıntı: @Mihenk sana da yakın sayılır Genişletmek için tıkla ...
MestKafe Community 14 Mar 2020 #12 grif' Alıntı: Hele bi normale dönelim de çay da benden çorba da Genişletmek için tıkla ... Bana uyar
dodelu Community 14 Nis 2021 #13 Bu ne cesaret yiğidim, beni de bulun pandemiden sonra [emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne cesaret yiğidim, beni de bulun pandemiden sonra [emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
PcKoPaT Council 4 Mar 2023 #18 Kocaeli de e-sigara ile alakalı herhangi bir şeyin satışını yapan yok, benim bildiğim yok
comandante Council 4 Mar 2023 #19 PcKoPaT' Alıntı: Kocaeli de e-sigara ile alakalı herhangi bir şeyin satışını yapan yok, benim bildiğim yok Genişletmek için tıkla ... mixle orada bildiğim kadarıyla
PcKoPaT' Alıntı: Kocaeli de e-sigara ile alakalı herhangi bir şeyin satışını yapan yok, benim bildiğim yok Genişletmek için tıkla ... mixle orada bildiğim kadarıyla
PcKoPaT Council 4 Mar 2023 #20 comandante' Alıntı: mixle orada bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla ... bende aromalarımı mixxleden alıyorum sitedeki yazan adresle kargoların çıktığı adres farklı , elden satış uapsalar keşke hem kargo parası hemde 3gun beklemekden kurtulurum (son sıparısım 3gunde geldı yurt içi dandık bır firma)
comandante' Alıntı: mixle orada bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla ... bende aromalarımı mixxleden alıyorum sitedeki yazan adresle kargoların çıktığı adres farklı , elden satış uapsalar keşke hem kargo parası hemde 3gun beklemekden kurtulurum (son sıparısım 3gunde geldı yurt içi dandık bır firma)