26ga Kanthal 2.5mm klavuza 6 veya 7 tur sar hafif aralıklı boğaz vurumunu gayet verir. Birde kullanmış olduğun likite de bağlıdır. Vg pg durumu. Mesela ben ya 50/50 yada 60/40 kullanıyorum. Birde o şekilde denemek lazım. ?Prime kullanıcısıyım 2 aydır falan. Bana sanki aromaların şekerlerini biraz siiliyormuş gibi geliyor. Bir çok kişi de şekerli verdiğini söylüyor. Bu durumu bir çözemedim. Bir de, boğaz vurumu artsın diye aralıklı sarıyorum hep. Fakat pamuğu sıkı da yerleştirdim gevşek de ama aralıklı sarımdaki bazen gerçekleşen çatlama patlama olayını bu atomizerde bir türlü kontrol edemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
27 28 ga kullanıyorum genelde. sıcak buhar pek bana gelmiyor. aşağı yukarı 1 ohm civarlarında geziniyorum likitlerim de 70e 30 şeklinde oluyor hep.26ga Kanthal 2.5mm klavuza 6 veya 7 tur sar hafif aralıklı boğaz vurumunu gayet verir. Birde kullanmış olduğun likite de bağlıdır. Vg pg durumu. Mesela ben ya 50/50 yada 60/40 kullanıyorum. Birde o şekilde denemek lazım. ?
üstadın yazdıklarıyla bana v4 yolu gözüküyor. gidip birkaç video izleyip öğrenmeye başlayayım şimdidenEn çok sevdiğim kayfun lar
Kayfun v5 (s) > kolay > şık > iyi aroma ( pastane + tütün )
Kayfun v4 > zor > karizmatik > çok iyi aroma ( meyve + pastane + tütün)
Kayfun lite plus v2 \ five pawns > nazlı > yakışıklı > çok iyi aroma (tütün + pastane )
Bir yardım gerekirse lütfen çekinmeyin