Merhaba hocam bende dün bi v3 mini aldım aksilikya ilk günden center post kırdım acaba sipariş geçilmediyse bende rica edebilirmiyim ürün ücreti kargo ücreti ne lazımsa artık@Cbskya kardeşim eğer acelen yoksa benim kız 22 ocak ayında türkiyeye gelecek istersen Ft den ona sipariş geçebilirim gelirken getirir..
Merhaba kardeşim ,Ft den sipariş oluşturmuştum fakat geliş tarihi biraz ucu açıktı mayıs ayı gibi gözüküyordu mayısta da kızın gelme durumu yok ,bu yüzden askıya aldık siparişi yılbaşından sonra bir daha deneyeceğiz ,cbskya kardeşim orijinal kullanıyormuş kayfun a baktık orda da stokta gözükmüyor yılbaşından sonra belki açılır ise ordan sipariş geçecek kızımın adresine ,eğer bir biçimde sipariş geçersek senin için de ilave yaparım emin olabilirsin yeter ki gelsin bir tanemi iki tanemi istersiniz ft den olursa..Merhaba hocam bende dün bi v3 mini aldım aksilikya ilk günden center post kırdım acaba sipariş geçilmediyse bende rica edebilirmiyim ürün ücreti kargo ücreti ne lazımsa artık
Hocam öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu yaklaşık 1 yıl kadar önce yaşadım ve malesef halen orjinal parçayı temin edemedimorjinal kayfun mini v3 atomierin center postu kırıldı. prime ın center postu uyuyor diyorlar doğru mudur arkadaşlar. fasttech te var ancak sipariş verdirtmiyor alidede ben bulamadım aramama rağmen. konu hakkında bilgisi olan varsa çok makbule geçer.Ekli dosyayı görüntüle 50054
Bitcoin ile yapabilirsiniz.Şu fasttechten alışveriş yapamamak berbat birşey yahu. 2 dolarlık bir parça var, 20 dolar ödemeye razıyım ama nerde, sipariş veremiyorum. Size de kolay gelsin hocam, umarım bulursunuz
İşte o işler 40’ların ortalarına gelmiş, yeni dünyaya çok intibak edememiş, internet mecrasındaki tek faaliyeti iki esigara forumu olan ve hatta tek sosyal medyası dahi bunlardan ibaret olan biri için sıkıntılı işlerBitcoin ile yapabilirsiniz.
Yakin zamanda bir seyler alirsam sizede aliriz..İşte o işler 40’ların ortalarına gelmiş, yeni dünyaya çok intibak edememiş, internet mecrasındaki tek faaliyeti iki esigara forumu olan ve hatta tek sosyal medyası dahi bunlardan ibaret olan biri için sıkıntılı işler
Teşekkür ederim. Hallederim ben onu bir şekilde, kimseyi yormak istememYakin zamanda bir seyler alirsam sizede aliriz..
Estafirillah hocam tas atipda kolumuz yorulmayacak ya ????Teşekkür ederim. Hallederim ben onu bir şekilde, kimseyi yormak istemem