Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru? | EsigaraKavrulmuş Ayçiçek Çekirdeği Aroması Var Mı?
Kuruyemiş aromaları olduğunu biliyorum. Sadece "kavrulmuş ayçiçek çekirdeği aroması" var mı acaba? Bildiğiniz pişmiş hazır siyah çekirdek tadı/kokusu.
Ya da çok çok yakın bir tat/AROMA?
Kuruyemiş aromaları olduğunu biliyorum. Sadece "kavrulmuş ayçiçek çekirdeği aroması" var mı acaba? Bildiğiniz pişmiş hazır siyah çekirdek tadı/kokusu.
Ya da çok çok yakın bir tat/AROMA?
Hocam bildiğim kadarıyla da öyle her şeyin aroması olmuyor ki????
Anca kuruyemiş aroması olur ondan alırsan o tadı alırsın ama tekil aroma alıp mixx yaparım dersen @AromaBurada hocam bilir
Bu tip aromalar yerli üreticilerden temin edilebilir.(Araştırmak gerek vardır demiyorum ama kırmızı et aroması bile varsa bu da üretilebilir ) Ancak bizim işlere uygun olmayacaktır. Bulsanız da denemenizi önermem..
Bu tip aromalar yerli üreticilerden temin edilebilir.(Araştırmak gerek vardır demiyorum ama kırmızı et aroması bile varsa bu da üretilebilir ) Ancak bizim işlere uygun olmayacaktır. Bulsanız da denemenizi önermem..