• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Karamelli Likit Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anonim

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar. Karamelli, şekerli ve tütünlü likit arayışı içerisindeyim fakat bulamıyorum.
Nasty bronze blend aldım fakat çok iğrenç geldi içemedim. Öylece kaldı.
Bu şekilde hazır likit önerisi olan ya da kendim bu aromalarla evde yapabileceğim şekilde reçetesi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar. Karamelli, şekerli ve tütünlü likit arayışı içerisindeyim fakat bulamıyorum.
Nasty bronze blend aldım fakat çok iğrenç geldi içemedim. Öylece kaldı.
Bu şekilde hazır likit önerisi olan ya da kendim bu aromalarla evde yapabileceğim şekilde reçetesi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
hocam piyasanın en ama en tutulan karameli sanırım tfa ry4 double aroması

bu aroma tütüne en çok yakıştırılan şekerli malzemedir
halo firmasının tribeca isimli likiti de sanırım Türk likit piyasasının vazgeçilmez reçetesidir, içinde ya ry4 ya da ry4 double vardır

tribeca satmayan aromacı likitçi yok, ben görmedim... ismi sonu beca olcal şekilde değişir bazen, candybeca xbeca ybeca şeklinde
drifter bar diye bir aroma var, içince şekerim çıkıyor diye hissediyorum 1 tank drifter ile bi demlik çay içerim, öyle şekerli

ya şu reçete/likit/aroma güzel amma şekeri az dersen

aha bu ürün gibi tatlandırıcı atarsın misler gibi şekerli olur (bence capella super sweet güzel ama mesela tfa cotton candy de reçetelerde vardır, zevk meselesi ama temelde alayı aynı malzeme)

gelelim tütüne, memleketimin tütün severlerinin en gıcık kaptığı şeyleri yazayım
1- tütün aroması bulunmaması
2- stoğa girince yuh denilip fiyata sövülmesi

aromaburada hariç bi ilkeye bi de aleve güveniyorum, başka öneremem maalesef...
bulursan tfa turkish de güzel aromadır😊

Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim.
RY4 double alıp kendim demlemiştim ama tadı beklediğim gibi olmadı.
RY4 dobule aromasına ekstra olarak karamel ve şeker aroması eklesem mantıklı birşey yapmış olur muyum acaba? :rolleyes:😁
Bu arada salt likit yapmak istiyorum.

Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim.
RY4 double alıp kendim demlemiştim ama tadı beklediğim gibi olmadı.
RY4 dobule aromasına ekstra olarak karamel ve şeker aroması eklesem mantıklı birşey yapmış olur muyum acaba? :rolleyes:😁
Bu arada salt likit yapmak istiyorum.
hocam ry4 double tek demlenmez ki, reçetelik o mix aroma değil😊

flavors express ve mom and pop firmalarının ry4 aromalarını tek demleyebilirsiniz, hazır coil veya pod kullanıyorsanız mom and pop coili biraz çabuk bitirir

Açık ara önereceğim ürünümüzdür. Karameli bende çok severim ve bence yakıştığı en güzel tariflerden bir tanesi.
hocam charlie noble tarzı pistachio ry4 gibi farklı tarifler de lazım sanki😊 araya isteğimizi atalım, şöyle italyan karamel dondurma aroması olsa mesela 🫠

Açık ara önereceğim ürünümüzdür. Karameli bende çok severim ve bence yakıştığı en güzel tariflerden bir tanesi.
12mg alsam salt likit etkisi yapar mı hocam 😆

hocam ry4 double tek demlenmez ki, reçetelik o mix aroma değil😊

flavors express ve mom and pop firmalarının ry4 aromalarını tek demleyebilirsiniz, hazır coil veya pod kullanıyorsanız mom and pop coili biraz çabuk bitirir
TFA Ry4 Double aldım üstüne döktüm Nbase'i az bişeyde şeker aroması alıp eklemiştim.
Bende niye bu kadar kötü oldu diye düşünüyodum 😂😂

Bu likitleri nasıl hazırlayacağımı nasıl öğrenicem ben ya.
Mesela tütün, karamel, şeker, vanilya alıp salt likit yapmak istiyorum ama hangisinden ne kadar eklicem, ne kadar Nbase koyucam oranlarını nasıl belirleyecem bunları öğrenebileceğim kaynak varmı acaba hocam.

12mg alsam salt likit etkisi yapar mı hocam 😆

TFA Ry4 Double aldım üstüne döktüm Nbase'i az bişeyde şeker aroması alıp eklemiştim.
Bende niye bu kadar kötü oldu diye düşünüyodum 😂😂

Bu likitleri nasıl hazırlayacağımı nasıl öğrenicem ben ya.
Mesela tütün, karamel, şeker, vanilya alıp salt likit yapmak istiyorum ama hangisinden ne kadar eklicem, ne kadar Nbase koyucam oranlarını nasıl belirleyecem bunları öğrenebileceğim kaynak varmı acaba hocam.
hocam dl içim 70/30
mtl 60/40
pod için 50/50 ama bence 60/40 oluyor sektör standardı bu pg her zaman düşüktür, pg hesabına aromayı da katacaksın yani 50/50 base alıp aroma koymak yanlış %10 aroma koyacaksan dl için 80/20 diğerleri için 70/30 base alabilirsin
likitler için reçetelere bak, gavur illerinde reçetelerde çok fazla aroma var imkan olduğu için, oradan kotarırsın
misal tfa strawberry ripe %8 içine vanilla swirl atarsın %5 birde %2 super sweet yapıştırırsan aşırı tatlı likitin olur
mix aromalarla başlamak en temizidir, yavaş yavaş çözersin damak tadın nedir

Geri