• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Juul Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olabilir Misiniz ?

klastrofil71

Yeni Üye
forumda darkvape adlı satıcıyı gördüm juul 4 kartuş modelini almayı düşünüyorum juul güzel bir ürün mu pek video bulunmuyor hakkında sizce tatmin ediyor mu tadı güzel mi ayrıca satıcı güvenli mi nasıl ödeme oluyor aydınlatırsanız bir öneriniz varsa sevinirim

Juul konusunda bilgi sahibi değilim fakat bahsettiğiniz şey sadece 4 kartuş olabilir, cihaz dahil olmayabilir. Sanırım kartuşlar likit dolu şekilde satılıyor ve bitince atılıyor. Standardında dolum olmuyor fakat hileli şekilde dolum yapılabiliyor gibi görünüyor.
Coil değişimi yapılmıyor yani yandığı zamanda içerisindeki likit boşa gitmiş olacaktır. Mantıklı bir cihaz gibi gelmedi Pod Mod cihazları ve mantığını iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Alırsanız neleri hangi sıklıkla değiştirmeniz gerektiğini vs vs gibi bir ön inceleme yapın bence.
Jull Pod inceleme

Juul konusunda bilgi sahibi değilim fakat bahsettiğiniz şey sadece 4 kartuş olabilir, cihaz dahil olmayabilir. Sanırım kartuşlar likit dolu şekilde satılıyor ve bitince atılıyor. Standardında dolum olmuyor fakat hileli şekilde dolum yapılabiliyor gibi görünüyor.
Coil değişimi yapılmıyor yani yandığı zamanda içerisindeki likit boşa gitmiş olacaktır. Mantıklı bir cihaz gibi gelmedi Pod Mod cihazları ve mantığını iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Alırsanız neleri hangi sıklıkla değiştirmeniz gerektiğini vs vs gibi bir ön inceleme yapın bence.
Jull Pod inceleme
hocam satıcı hakkında bir bilginiz var mı

Forumun sıfır ürün satıcıları güvenilirdir sorun yaşamazsınız. Bilgilerinizi verip ödemeyi yaparsınız mümkün olan en kısa sürede kargoya teslim ederler. Ama dediğim gibi ürünün size uzun vadede ne kadar masraf yaptıracağını iyi hesaplayın. Bir kartuşun içindeki likit sizi ne kadar süre götürecek bunları iyi hesaplayın.

Geri