• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Juul almalı mıyım?

altughancilar

Community
Merhaba arkadaşlar sizce Juul almalı miyım?

Sigara icimi bi pod mod ariyorum. Sigaranin yerini tutacak.

Daha once maalesef Revenger X almistim ama begenmedigim icin satmak durumunda kaldim Atomizer vs almak istemedigim icin ayrica watt ayari vs ugrasmak istemiyordum sizce ne yapmaliyim?

Oyla 0
Sıkı bir juul kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki, Hobi den ziyade ben buharıda ilerde bırakacağım, maddi yönünü hesaba katmam, (elimiz pamuk ve tel değişimine yatkın ise maddi yönü ağır değil tabi), ateşli kıvamında salt likit ile ufaktan takılırım. doyursun beni,
derseniz kozmetik ve elektonik olarak en stabil pod dur kendileri. Yalnız önerim juul cihazlar için üretilmiş power box larını da temin etmenizdir.

P_20200205_174037_vHDR_Auto.jpg

Sıkı bir juul kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki, Hobi den ziyade ben buharıda ilerde bırakacağım, maddi yönünü hesaba katmam, (elimiz pamuk ve tel değişimine yatkın ise maddi yönü ağır değil tabi), ateşli kıvamında salt likit ile ufaktan takılırım. doyursun beni,
derseniz kozmetik ve elektonik olarak en stabil pod dur kendileri. Yalnız önerim juul cihazlar için üretilmiş power box larını da temin etmenizdir.

Ekli dosyayı görüntüle 28536
Hocam çok merak ettiriyorsun şu aleti bana :)

Geri