• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Juggerknot v2 mi fatality m25 mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jamal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jamal

Community
Merhaba iki atomizerden birisini alacağım, genelde 3.5 mm single coil olarakta kullanacağımı belirtip beslemesi, aroması, ve sorunsuzluk açısından hangisini tavsiye edersiniz?
başka rta tavsiye etmeyin lütfen ikisinden birisini alacağım handmade claptonlar ile 3.5mm’e single veyahut dual 3mm olarak kullanacağım ama genelde single, besleme sorunu yaşamayıp güzel aroma buhar almak istiyorum.

Ben reload 26 kullandim goren bir cok kisi juggernaut v2 daha iyi dedi ki reload kullananlar fatslity havadar buluyormus ayrica reload 26 aromasi fatalityden iyiymis. Bu durumda juggernaut 2 cikiyor [emoji1787][emoji1787]

Biraz karistirdim sanirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juggerknot v2 28mm biraz sıkı bu yüzden aroma m25 ten bır tık yüksek gibi,fatality m25 daha havadar,buharı fazla fakat terleme yapıyor.İkiside dl de en güzel atolardan hangisini alırsan memnun kalırsın.Reload 26 yı hiç düşünme dl de gideri yok ayrıca aromayı kavurarak veriyor bu yüzden mix lerde aromaların tadını ayrı ayrı pek alamıyorsun.

Son düzenleme:
Geri