• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Juggerknot v2 i̇çin fikriniz nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taruto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taruto

Community
merhabalar,

Juggerknot V2 için fikriniz nedir? Üstten hava kanallı oluşu sıkı bir içime ve aromada sorun oluşturuyor mudur?

Paylaşabilirseniz çok sevinirim.

6_ff01e775-36bc-4609-9f15-3c51a5e2b423.png

Bende 1. Si var güzel atomizer. Bunu denemedim. Benimki klon sanırım tam hatırlamıyorum aldığım zamanı. Şimdi uzun zamandır kullanmadığım için hatta içinde likitli pamukla beklemiş. Söktüm temizledim güzelce.

Ama deck kenarındaki oring artık bol geliyor. Bunun ölçülerini nerden bulabilirim acaba forumdaşlar?veya suda beklese oring kendine gelir mi?

Ekleme: 1. Si de üstten hava kanallı. Gayet havadar bir çekim var

merhabalar,

Juggerknot V2 için fikriniz nedir? Üstten hava kanallı oluşu sıkı bir içime ve aromada sorun oluşturuyor mudur?

Paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 53011
ben reload 26 kullanıyordum sanırım içim tarzları yakın. ben seviyordum üstten hava kanallı atolar genelde aromadan kısar derler ama reloadda öyle bir durum yaşamadım, buhar sıcağa yakın, doyurucu ve boldu. aroma benim çok hoşuma gidiyordu. tüm notalar hissedilir derecede geliyordu. performans telleri ile dual sarımda 0.10 ohm 80-85 Watt ta kullanırdım

Üstten hava kanallı aroma(aromanın bütün notalarını veriyor) ve buhar çok iyi orta sıkılıkta dl içimi sunuyor (reload 26 kadar sıkı değil) akması,terlemesi yok işçilik,kalite ve içim olarak high end bir dl ato.Reload 24,Fatality m25 ayarında diyebilirim.

Üstten hava kanallı aroma(aromanın bütün notalarını veriyor) ve buhar çok iyi orta sıkılıkta dl içimi sunuyor (reload 26 kadar sıkı değil) akması,terlemesi yok işçilik,kalite ve içim olarak high end bir dl ato.Reload 24,Fatality m25 ayarında diyebilirim.
Abi selam, acaba single kurulum yaptınız mı hiç? Alabilirsem alıp single kurulum yapmak istiyorum fakat bununla ilgili hiç yorum bulamadım

Abi selam, acaba single kurulum yaptınız mı hiç? Alabilirsem alıp single kurulum yapmak istiyorum fakat bununla ilgili hiç yorum bulamadım
A.s. kardeşim..Single kurulum yaptım dual(2.5mm) coilin vermiş olduğu performansı veremedi, çünkü tasarım dual coil.Single kullanmayı düşünüyorsan yeni çıkan juggerknot mr tavsiye ederim paran varsa Orj.Taifun gt4 rta yı tek geçerim.

MR trye ne zaman hangi fiyatla girecek onu bilmiyorum, fiyatıyla ilgili bi fikrin varmı abi yoksa dual ato alıp single sarmak yerine mini al mı dersin
TR fiyatıyla ilgili bir bilgim yok.Single kullanacaksan single rta alacaksın, dual alıp single kullanmak akla yatkın değil.Bulabilirsen (pharaoh mini rta) tavsiye ederim 1,2 ayda bir ilanlarda görüyorum çin atoları içinde en iyilerden biri.

Son düzenleme:
A.s. kardeşim..Single kurulum yaptım dual(2.5mm) coilin vermiş olduğu performansı veremedi, çünkü tasarım dual coil.Single kullanmayı düşünüyorsan yeni çıkan juggerknot mr tavsiye ederim paran varsa Orj.Taifun gt4 rta yı tek geçerim.
Gt4 ü kim satmış ki biz alalım hocam :) uzun süredir orjinal kovalıyorum. Single da beklentim çok yüksek.

Hava kanalının üstte olması düşündüğünüzün aksine aromayı daha verimli veriyor. Kylin mini V2 de rda Lara yakın aroma alıyorum . Hem single hem de üstten hava kanallı
aslında üstten hava kanallı atolar aromada alttan hava kanallılara göre daha başarız oluyorsu eskiden ama reload, jugguernaut, kylin mini v2 gibi atolar bunu çok güzel başardı.
ancak kylin m profile unity e göre daha başarısız bir mesh rta idi bana göre

Geri